4 Iunie 2015 publicat în Sanatate 544 share-uri

De cele mai multe ori, durerile fizice ne atentioneaza ca trebuie sa lucram la nivel emotional, pentru a ne echilibra. Asa incat, iata ce pot semnifica durerile pe care le avem:

7. Durere de maini

Mainile ne ajuta sa ajungem catre ceilalti si sa ne conectam. Daca simti o astfel de durere, inseamna ca poate nu reusesti sa atingi de ajuns in exterior. E timpul sa te deschizi catre oameni, sa iti faci noi prieteni, sa creezi conexiuni.

Foto: Shutterstock.com; dureri

8. Durere de solduri

Aceasta durere se manifesta din cauza fricii de a merge mai departe. Poate esti prea rezistent/a in fata schimbarilor care se astern in viata ta. De asemenea, aceasta indica indecizia si teama de a lua o decizie. E timpul pentru marile schimbari.

9. Durere de genunchi

Durerea de genunchi poate proveni din cauza ami multor motive, dar in acelasi timp poate sa fie semnul unui ego puternic. Fii mai modesta/a. Incearca sa oferi, sa vezi si calitatile celorlalti.

10. Dureri de incheituri

Au legatura cu tensiunile emotionale. Gelozia poate cauza de asemenea aceste dureri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

11. Durerea de glezna

Acesta poate fi un semn ca iti reprimi placerile. E un semn ca ar trebui sa faci mai mult loc romantismului in viata ta.

12. Dureri de picioare

Cand esti depresiv, se poate sa experimentezi si dureri de picioare. Prea multa negativitate se poate manifesta in picioarele tale. Cauta micile placeri ale vietii.

Via https://simpleorganiclife.org

Iti recomandam si:

Creier si CONSTIINTA: 7 curiozitati extraordinare ale mintii umane!

JIN SHIN JYUTSU: Exercitiul de 5 minute pe care il poti face cu mainile pentru a-ti echilibra tot organismul!





Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri