4 Iunie 2015 publicat în Sanatate 544 share-uri

De cele mai multe ori, durerile fizice ne atentioneaza ca trebuie sa lucram la nivel emotional, pentru a ne echilibra. Asa incat, iata ce pot semnifica durerile pe care le avem:

Durerea cronica este definita ca o durere dureaza pe o perioada mai lunga decat procesul natural al vindecarii. O persoana poate sa dezvolte simptome psihosomatice sau simptome cauzate de stres din cauza unor emotii puternice nerezolvate. Acestea nu sunt descoperiri noi; oamenii de stiinta au studiat relatia minte-corp deja de cateva decade si au demonstrat legatura dintre emotii si boli. (via Psichology Today)

Asa incat, iata ce pot semnifica durerile pe care le avem:

1. Durere de cap

Suntem atentionati ca trebuie sa ne odihnim. Durerile de cap sunt provocate de stresul si problemele de zi cu zi. Tensiunea acumulta, incordarea cu privire la anumite teme problematice din viata provoaca dureri de cap. Incearca sa iei viata cu mai multa detasare, sa fii deschisa la numeroasele perspective care se astern si sa ai incredere ca orice probleme isi va gasi rezolvarea.

2. Durere de gat

Durerea de gat sugereaza ca poate ai probleme cu iertarea fata de ceilalti, sau chiar fata de tine. Daca ai o durere de gat, gandeste-te la toate lucrurile pe care le iubesti in legatura cu tine si cu ceilalti. In mod constient, orienteaza-te catre iubire.

Foto: Shutterstock.com; durere; durere de spate

Foto homepage: Shutterstock.com; durere, femeie

3. Durere de umeri

Aceasta durere poate indica ca porti o durere emotionala foarte importanta. Incearca sa vorbesti despre aceasta problema cu cei dragi. Incearca sa gasesti rezolvare pentru aceasta problema care te framanta.

4. Durere de spate, in partea de sus

Daca simti durere in partea superioara a spatelui, probabil te lovesti de sentimentul ca nu esti sustinut/a din punct de vedere emotional. Poate te simti neiubit/a sau poate ca cineva iti respinge afectiunea.

5. Durere de spate, partea inferioara

Durerea in partea inferioara inseamna ca te ingrijorezi prea mult din cauza banilor si ca nu esti sustinut/a din punct de vedere emotional, ceea ce te ingrijoreaza. Incearca sa iti organizezi mai bine cheltuielile.

6. Durere de coate

Aceasta durere are foarte mult de-a face cu rezistenta in fata schimbarilor vietii. Daca iti simti bratele incordate, inseamna ca esti incordat/a si in viata ta. Este poate timpul sa te gandesti la compromisurile pe care le faci si care par sa nu iti mai dea pace.

Iti recomandam si: Harta DURERILOR EMOTIONALE din corp: Afla ce efecte au sentimentele asupra sanatatii!

Citeste mai departe 12 dureri comune care semnifica emotii negative puternice >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri