4 Aprilie 2014 publicat în Sanatate 9 share-uri

Telefonul mobil a devenit nu doar un accesoriu, ci mai ales un obiect indispensabil de care multi dintre noi nu ne mai putem lipsi.

• Multe dintre problemele cauzate de dependenta de telefonul mobil sunt legate si de auz. Volumul mult prea ridicat al castilor afecteaza auzul, o consecinta imediata fiind incapacitatea de a auzi, mai ales atunci cand exista un zgomot de fundal. Castile primite la achizitionarea telefonului nu sunt adaptate corespunzator urechii, astfel ca tendinta este de a mari volumul.

• Actiunea de a butona constant telefonul are efectul de a tensiona incheieturile mainilor, ducand in timp la aparitia tendonitei.

• “Atat telefoanele mobile, cat si calculatoarele sau tabletele emana de obicei o lumina albastra ce interfereaza cu hormonii naturali precum melatonina, responsabila cu instalarea naturala a senzatiei de somn. In cazul in care rezolutia ecranului este mult prea mare, somnul ne este afectat si astfel nu ne mai odihnim bine si suficient” explica Dr. Tania Bejan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Problemele de vedere constituie o afectiune tot mai frecventa, in special in contextul in care ochii sunt supusi in mod constant luminilor artificiale ale ecranelor de laptop-uri, televizoare si telefoane. O modalitate de a mentine sanatatea olfactiva un timp cat mai indelungat o reprezinta suplimentele alimentare.

Informatii oferite de specialistii de la Ropharma ce ne recomanda Luteina Forte de la Ropharma


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri