2 Octombrie 2013 publicat în Sanatate 2 share-uri

Octombrie este luna dedicata luptei impotriva acestei maladii. Cancerul mamar este una dintre cele mai intalnite forme de cancer, 1 din 8 femei confruntandu-se de-a lungul vietii cu aceasta afectiune.

4. Mamografia

Un test de rutina pentru femeile cu varsta peste 40 de ani, mamografia (bilaterala sau unilaterala) poate fi efectuata la interval de 1-2 ani, in functie de antecedentele patologice personale sau familiale, pentru a descoperi orice leziune, tot inainte de a fi palpabila. Uneori, la indicatia medicului, mamografia trebuie completata cu o ecografie mamara (de exemplu, atunci cand sanii sunt densi la mamografie sau se observa modificari ce necesita analize suplimentare). Abordarea mamografiei ca metoda de screening pentru cancerul mamar a dus la scaderea mortalitatii prin acest tip de cancer cu 30%!

In acelasi timp pentru cele care s-au confruntat deja cu aceasta maladie Gentle Care are placerea sa va anunte deschiderea Centrelor pentru Consiliere pentru Protezarea Externa de San. De asemenea, a fost lansat site-ul www.Desprecancerdesan.ro pentru a raspunde nevoilor generale ale tuturor celor care au fost atinsi de cancerul de san.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri