12:10, 4 Octombrie 2013 publicat în Sanatate

Se apropie sezonul rece: temperaturi scazute, frig, ploaie… Toate acestea pot afecta organismul si pot produce efecte neplacute. In plus, corpul iti este expus numeroaselor boli de sezon, care pot provoca o serie de complicatii nedorite.

Comunicat de presa

Pentru mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si functionarea normala a sistemului imunitar, Laboratoarele Fiterman au creat gama IMUNOTUS.

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

Prin continutul sau de fructe de soc, flori de soc, cimbru, si ciubotica cucului, IMUNOTUS ajuta la fluidificarea secretiilor mucoase si favorizeaza expectoratia. In plus, continutul de vitamina C si acetilcisteina fac ca acest produs sa fie o formula complexa, de mare ajutor in sezonul rece.

Plantele sunt considerate a fi o sursa inepuizabila de solutii la problemele de sanatate. Statistic, 80% din populatia globului inca se bazeaza pe efectele terapeutice ale plantelor.
Socul ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Citeste si:
Imunotus Forte: Combate tusea productiva cu doar 1 plic pe zi
Imunotus Forte: Combate tusea...

Cimbrul are actiune mucolitica si expectoranta, recomandat impotriva tuturor inflamatiilor de la nivelul cailor respiratorii.

Vitamina C a fost considerata mereu un remediu natural esential in sezonul rece, cand apar racelile si gripa, fiind un foarte bun imunostimuator.
Ciubotica cucului stimuleaza secretia de mucus, avand rezultate excelente in sezonul rece.

Gama IMUNOTUS are doua forme de prezentare: plicuri si sirop.

Plicurile ( peste 2 ani) au o administrare usoara- se dizolva in apa, se utilizeaza aproximativ de 3 /zi – si un gust placut de soc

Siropul IMUNOTUS ( peste 2 ani) are actiune rapida , nu are aromatizanti, nu are coloranti si conservanti sintetici; are seringa dozatoare.

Gama IMUNOTUS poate fi gasita in farmacii. Pretul recomandat este de 27 ron (cutie 20 plicuri) si 35 ron (sirop 150 ml).

Mai multe informatii despre gama IMUNOTUS puteti gasi accesand site-ul www.fitermanpharma.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri