1 Iulie 2013 publicat în Sanatate 1 share-uri

Iata 5 superalimente care iti pot salva viata, recomandate de specialistii Realbuzz.com. Sunt atat de des folosite, incat nici nu te-ai gandi la ele ca la niste 'salvatori'.

Toata lumea stie ca o alimentatie sanatoasa contribuie la prelungirea sperantei de viata. Iata 5 superalimente care iti pot salva viata, recomandate de specialistii Realbuzz.com. Sunt atat de des folosite, incat nici nu te-ai gandi la ele ca la niste "salvatori".

Foto Fresh Tomatoes_Shutterstock

1. Rosiile

Daca rosiile ar fi supereroi, cu siguranta numele de Superman li s-ar potrivi cel mai bine. Un studiu realizat recent la Tianjin Medical University, releva faptul ca daca mananci rosii de doua pana la 6 ori pe saptamana, iti reduci riscul de a face depresii cu pana la 46% fata de cei care mancau rosii doar o data pe saptamana. Cercetatorii spun ca licopenul din rosii este substanta care protejeaza impotriva depresiilor.

Totodata, alte studii releva faptul ca rosiile protejeaza organismul impotriva atacului de cord si al cancerului de prostata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri