De peste 20 de ani Laboratoarele Dermatologice Uriage Franta ofera produse unice, aducand principii curative consacrate in formule noi!

Comunicat de presa

Gama PRURICED impotriva pruritului (mancarimii) cauzate de intepaturile de insecte, alergii si arsuri solare, varicela, eczeme de contact, dermatita atopica, valorifica in cel mai eficient mod doua daruri ale naturii recunoscute de secole pentru calitatile lor: calamina (substanta naturala minerala) si apa termala Uriage!

PRURICED CREMA 100ml este singurul tratament complet si rapid impotriva discomfortului cutanat provocat de intepaturile de insecte, arsurile solare, dermatita atopica, eczema de contact, uscaciune excesiva a pielii la bebelusi, copii, adulti, persoane varstnice, pe fata – corp – zona fesiera.

Dubla sa actiune de calmare a pruritului si restructurare cutanata se datoreaza ingredientelor active specifice: Calamina 8%, recunoscuta de secole pentru proprietatile sale anti-pruriginoase si anti-exudative, perfect tolerata de piele, in concentratie optima pentru efecte maxime si uleiului de samburi de zmeura bogat in acizi grasi esentiali (Omega 3 si 6), alaturi de efectele intens anti-inflamatoare si hidratante ale apei termale Uriage.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Efectul calmant apare imediat. Se aplica ori de cate ori este nevoie. Textura sa este cremoasa, iar formula sa respecta standardele dermatologice Uriage de toleranta ridicata, fara parabeni, fara parfum si non-comedogenica. Nu lasa urme albe.

PRURICED GEL 100ml este tratamentul anti-pruriginos (anti-mancarimi) special conceput pentru pielea iritata si fragilizata in urma alergiilor si arsurilor solare, intepaturilor de insecte, varicela, cu efect intensiv si imediat de calmare si revigorare gratie continutului optim de calamina (8%) recunoscuta de secole pentru proprietatile sale anti-pruriginoase si anti-exudative, perfect tolerata de piele, a gluconatului de calciu si a apei termale Uriage (30%). Datorita texturii de gel non-gras, absorbant este indicat pentru aplicarea pe suprafete intinse ale corpului, zonele cu pliuri sau pilozitati, in cazul copiilor si adultilor. Se aplica ori de cate ori este nevoie. Formula cu toleranta mare, hipoalergenica, non-comedogenica.
Prêt recomandat: 47Ron

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Leagăn pentru toată copilăria 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

In luna iulie vino in farmaciile DONA si SENSIBLU pentru a beneficia de 25% reducere de pret la produsele din gama PRURICED!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri