Pare un pic uimitor faptul ca vorbim de proprietatile terapeutice ale uleiului de ricin atat timp cat planta din care se obtine acest ulei este extrem de toxica pentru organism, provocand moartea chiar si la contacte mici.

Rani sau ulceratii: uleiul de ricin grabeste cicatrizarea ranilor. Puneti un tampon de vata sau tifon imbibat in acest ulei si lasati-l pe rana peste zi.

Gene mai lungi: cum fiecare femeie isi doreste gene lungi, le propunem sa foloseasca in acest scop uleiul de ricin. Se aplica pe gene in fiecare seara, avand rolul de a stimula regenerarea acestora (nu mai cad si devin mai dese) precum si cresterea genelor.

Atentie!

Nu incercati niciodata sa preparati acasa uleiul de ricin! El se obtine doar in conditii speciale de catre farmacisti sau persoane autorizate. Ricinul este toxic si simpla sa manevrare poate provoca moartea. Din pacate nu se cunoaste inca un antidot pentru otravirea cu ricin.

Un articol de Iulia D.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Foloseste acupresura pentru a evita o cezariana!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie Poți beneficia de implant dentar dacă suferi de parodontoză, osteoporoză, diabet sau bruxism? Află informații prețioase despre implanturile dentare de la medicul specialist Hipnoza -cel mai vechi si natural mod de vindecare cunoscut de om. Afla totul despre aceasta arta de la Gina Veverita, Trainer Hipnoterapie

Ce trebuie sa stii daca vrei un tatuaj

10 mituri despre alimentatie pe care oricine le credeGarbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri