Nimeni nu spune ca a slabi este un lucru imposibil, insa trebuie respectate anumite reguli de baza, dieta trebuie sa fie una bazata pe alimente naturale, iar slabirea trebuie sa se produca treptat, nu radical, pentru a nu dezechilibra organismul.

-Consumati cat mai multe legume si fructe proaspate si cereale complete. Au un continut infim de calorii si unul bogat de vitamine si fibre. Oligoelementele, sarurile minerale, enzimele, vitamile si clorofila aduc un surplus de energie in organism, apa din ele ajutand totodata la eliminarea toxinelor din organism. Fibrele au rolul de a drena toxinele in organism, accelarand tranzitul intestinal. Cerealele complete, luate in cantitate normala, favorizeaza revenirea la silueta, absorbind surplusul de apa din intestine. In plus, sunt bogate in vitamina B, vitamina eficienta impotriva starilor depresive si in acelasi timp creeaza o stare de satietate.

-Celor care doresc sa slabeasca le este recomandat sucul de alge, foarte bogat in saruri minerale, ce stimuleaza glanda tiroida si permite o slabire mai rapida. Este inevitabil in orice regim de slabit, sa nu apara senzatie de foame. Aceasta trebuie insa neutralizata prin metode naturale si nu chimice. Dr. Valeriu L. Samu ne recomanda urmatoarea metoda: “Inaintea fiecarei mese se va consuma un fruct care umple stomacul, se digera rapid si vitaminizeaza. Catre orele 11 si 17 se va lua un ceai de ten sau de rozmarin sau salvie impreuna cu o lingura de polen si putina miere de albine. Polenul este un aliment complex ce ajuta slabirea. Mai mult, el este un echilibrant hormonal si excelent impotriva unei pofte exagerate de mancare”. De asemenea, foamea instantanee mai poate fi potolita si printr-o salata de cruditati din care morcovii, varza si fructele trebuie sa fie nelipsite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

-Daca organismul va permite, puteti tine o zi de post fara sa va pierdeti energia, consumand numai apa plata amestecata cu zeama de lamaie si indulcita usor cu miere.

-Elimina dulciurile concentrate si inlocuieste-le cu fructe. Renunta la carnea de porc in favoarea celei de peste, pui sau curcan si fa cat mai multa miscare fizica, alergare, inot sau practica orice alt tip de sport.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri