7 Decembrie 2012 publicat în Sanatate 2 share-uri

Natura este PERFECTA! Cititi despre cele mai cunoscute asemanari dintre alimente si organele umane, dar si despre efectele lor benefice asupra organului respectiv!

Si ce spuneti de faptul ca unui fruct de avocado ii sunt necesare 9 luni de zile de la stadiul de floare pana la cel de fruct matur? Ce spuneti de faptul ca in fiecare din alimentele enumerate mai sus se gasesc peste 14.000 de constituenti chimici fotolitici nutritivi, dintre care stiinta moderna a studiat si numit doar 141?

Smochinele cresc in perechi (doua cate doua) si interiorul lor este plin de seminte. Seamana cu organele genitale masculine si actioneaza benefic asupra lor. Unii cercetatori sunt de parere ca smochinele pot creste motilitatea spermei barbatilor, combatand in schimb sterilitatea masculina. Totodata, se crede ca smochinele, prin consumarea lor, pot creste numarul de spermatozoizi si le pot prelungi durata de viata. In plus, sunt o sursa grozava de potasiu, magneziu, fier si calciu. In islam, smochinele sunt considerate un fruct al paradisului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Cartofii dulci au o infatisare similara pancreasului uman si echilibreaza indicele glicemic in cazul bolnavilor de diabet. Spre deosebire de cartofii albi care au un indice de 29, cartofii dulci au in indice de 17. La fel se intampla si cu porumbul.

Faptul ca maslinele au o forma asemanatoare ovarelor poate fi mai mult decat o coincidenta. Maslinele participa la mentinerea sanatatii ovarelor si la buna lor functionare. Conform unor cercetari efectuate in Italia, grasimile sanatoase, vitaminele si mineralele care se gasesc in masline reduc considerabil riscul aparitiei cancerului ovarian si a celui la san. Consumul de masline previne si aparitia bolilor de inima.

Grepfruit-ul, portocalele si alte fructe citrice au o infatisare similara glandelor mamare ale femeii, contribuind, surprinzator sau nu, la mentinerea sanatatii sanilor si la o buna circulatie a limfei la nivelul sanilor. In plus, miracol al naturii sau pura coincidenta, cercetarile recente au aratat ca grepfrut-ul contine si limonoide, un grup de fitonutrienti ce contribuie la inhibarea celulelor canceroase ce pot aparea la nivelul sanilor. Asadar, consumarea fructelor citrice poate preveni cancerul mamar.

Foto 1: Sxc.hu /Foto 2: Wikipedia - Patrick J. Lynch

Moluste comestibile – Ca forma si ca structura, molustele comestibile sunt asemanatoare testiculelor. Ele au un efect benefic asupra organelor sexuale masculine gratie continutului de zinc si de acid folic. Atat zincul, cat si acidul folic pot contribui la imbunatatirea calitatii spermei la barbati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri