8 August 2012 publicat în Sanatate 46 share-uri

Cine nu iubeste inghetata? Stiati totusi ca pe langa toate dezavantajele pe care ni le ofera consumul acesteia, exista si cateva beneficii demne de retinut?

5. Consumul de inghetata reduce riscul de cancer.

Continutul de calciu din inghetata ne ajuta si sa reducem sansele de a face cancer la colon. In afara de a fi catalizatorul unui sistem osos mai puternic, acest beneficiu al consumului de calciu face inghetata un desert benefic pentru organismul nostru.

In ciuda beneficiilor pe care inghetata le are, nu trebuie sa o consumam in cantitati exagerate deoarece ea are un mare numar de dezavantaje, fiind destul de nociva pentru sanatatea organismului nostru. Putem sa ne bucuram de gustul si savoarea inghetatei, insa cu moderatie!

Foto: Sxc.hu

Foto front si main: Suzette Pauwels

Iti recomandam si:

Mitul verii spulberat: Berea NU ingrasa!

Iaurtul - superalimentul miraculos al femeii pe timp de vara

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri