3 Iulie 2012 publicat în Sanatate 19 share-uri

Pentru multe dintre femei, perioada de dieta reprezinta un adevarat chin. Totusi, lupta cu kilogramele in plus poate deveni mai usoara urmand cateva sfaturi simple. Iata care sunt acestea:

4. Atunci cand tii o dieta, fii creativa in prepararea meselor.

Multe persoane sunt de parere ca o dieta implica mese fara gust. Nu trebuie nici macar o secunda sa iti treaca acest lucru prin cap! Pentru a te mentine motivata atunci cand tii o cura de slabire este important sa iti pui creativitatea la incercare si sa gatesti mese delicioase si inovative din ingrediente sanatoase. Papilele tale gustative nu trebuie sa fie pedepsite atunci cand iti obligi organismul sa se modifice. Fructele si legumele de sezon pot fi oricand preparate astfel incat fiecare reteta sa fie un adevarat deliciu!

5. Din cand in cand, rasfata-te.

Atunci cand tii o dieta de slabire, esti tentata din toate partile... Tocmai de aceea, din cand in cand, este bine sa iti faci o mica pofta. Acest lucru te va ajuta sa te bucuri de deliciile gastronomice, dar si sa te motivezi pentru a reintra in ritmul propus de tine organismului tau!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Foto main, front si interior: sxc.hu

Garbo iti recomanda si:

Dieta Day Light - Dieta unei singure zile!

Dieta Dukan - slabeste frumos si sanatos

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri