20 Februarie 2012 publicat în Sanatate 13 share-uri

O buna modalitate de a-ti pastra motivatia este aceea de a-ti reaminti constant ca urmeaza sa culegi niste beneficii de pe urma exercitiilor practicate; un nou "tu", puternic, sanatos si activ urmeaza sa iasa la suprafata.

4. Asteapta-te la niveluri de saturatie si pregateste-te pntru ele: daca simti ca ai atins un platou in activitatea ta fizica si ai inceput sa te plictisesti, nu renunta - aceasta este o faza naturala in cadrul antrenamentului. Asigura-te ca variezi exercitiile si numarul de repetari - fa mereu ceva pentru a iesi din rutina si a aduce un plus de dinamism programului tau.

5. Planifica-ti antrenamentul: daca iti incluzi programul de exercitii in rutina zilnica - exersand in aceleasi zile si la aceleasi ore, vei observa ca sportul incepe sa faca parte din viata ta. Astfel, sa nu mergi la sala ti se va parea ciudat. Schimbarea este dificila pentru multi oameni. Totusi, daca ai vointa de a trece peste disconfortul initial si de a parcurge pas cu pas toate etapele, vei observa ca increderea si determinarea iti vor usura calea spre un program de fitness eficient.

Articol oferit de www.imbracamintexxl.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri