10 Septembrie 2019 publicat în Psihologie 21 share-uri

Terapia de cuplu a fost salvarea mea, dar si salvarea relatiei. Mi-am inteles si acceptat cu mare greutate depresia. Insa odata ce am hotarat sa ma vindec, am inceput sa lucrez cu mine. A fost extrem de greu la inceput, dar cu timpul am reusit sa redevin cea care am fost candva.

Am reinceput sa ma aranjez, sa fiu mai atenta la alimentatie si lumea din jurul meu a prins din nou viata si stralucire. Am fost felicitata si la munca pentru ca eram mai prezenta si mai implicata. Dar si pentru tonusul bun pe care il aduceam echipei. Culmea este ca, abia dupa ce au aparut aceste schimbari, am aflat ca eram pe lista de concedieri. Acum sunt pe liste de prime :)…

Copilul a devenit mai vesel, mai plin de viata si ma bucur sa remarc cu coada ochiului cum se alearga cu tatal lui prin casa. Sau cat de concentrati sunt amandoi atunci cand fac un lego sau un puzzle. Simt ca am renascut si nu imi vine sa cred, cum eram in pragul de a divorta pentru motive imaginate. Urata poate fi depresia si starile date de ea. De neimaginat cum iti poate distorsiona realitatea o boala care nu doare, insa care te duce pe marginea prapastiei fara sa iti dai seama.

Acum, multumesc lui Dumnezeu ca sunt cu sufletul impacat, alaturi de familia pe care am visat-o dintotdeauna.

* Un articol oferit de psihologul Constantin Cornea de la Clinica Psievolution

Mai multe articole de acelasi autor pe www.psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: By Sam Wordley /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri