17 Iunie 2014 publicat în Psihologie 17 share-uri

Testul cubului din desert este unul dintre cele mai cunoscute jocuri sufiste, despre cunoasterea de sine!

6. Imagineaza-ti ca furtuna distruge aproape tot din desert, cu exceptia a 2 dintre cele enumerate: cub, cal, flori sau scara.

Noteaza-ti pe o foaie de hartie ce se intampla cu aceste elemente.

Acum este timpul sa afli simbolistica fiecarui element din desertul initiatic.

Foto: Shutterstock.com; cub, desert, personaj

DESLUSIREA testului CUBULUI din DESERT: Jocul pshiologic sufist al descoperirii SINELUI

Cubul te reprezinta pe tine, cee ace crezi despre tine si cum te auto-definesti.
Daca ai plasat cubul pe nisip, inseamna ca esti o persoana bine ancorata in realitate, “cu picioarele pe pamant”. Ai simtul realitatii si spirit practic.

Daca ai plasat cubul in aer sau pluteste, inseamna ca esti o persoana idealista, visatoare, care traieste in lumea sa, deconectata de realitatile palpabile ale vietii de zi cu zi. De multe ori, realitatea te surprinde si iti pare dura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari A contat cine a zbierat mai tare

Daca cubul tau este transparent, inseamna ca esti o persoana sincera si deschisa.

Daca cubul tau este opac, inseamna ca esti o persoana discreta, nu iti place sa vorbesti mult despre tine si sa dezvalui detalii intime.

Dimensiunea cubului reflecta modul cum te auto-percepi. Te supra-evaluezi daca cubul este mult mai mare decat tine si te minimalizezi si desconsideri, daca acesta este mai mic.

Daca cubul este facut dintr-un material puternic, inseamna ca esti o persoana puternica. Daca cubul este facut dintr-un material nerezistent, atunci ai o personalitate fragila si sensibila.

Este important si cum vezi acest cub: daca vezi doar partea sa plana, atunci esti o persoana usor superficiala. Daca il vezi 3 D, atunci inseamna ca ai o mare deschidere catre multiplele fatete ale realitatii.

Scara

Scara reprezinta drumul succesului in viata ta. Cum ti-ai imaginat aceasta scara? Daca este confectionata dintr-un material rezistent, insemna ca reusesti sa iti cladesti un drum sigur, fara a te lovi de prea multe dificultati. Ceea ce iti propui, poti atinge cu usurinta. Daca este sprijinita de cub, atunci scara iti arata ca tu reusesti sa realizezi orice, prin ambitie si forte proprii.

Calul

Calul reprezinta partenerul tau de viata, sau tipul de partener pe care ti-l doresti. Reprezinta de asemenea, modul tau de a te raporta la partener. Cuvintele pe care le-ai folosit ca sa descrii acest cal reprezinta caracteristicile partenerului tau sau ale persoanei ideale. Comportamentul calului denota comportamentul pe care acesta il are sau ti-ai dori s ail aiba fata de tine.

De exemplu, daca acest cal alearga liber si nu are sa, inseamna ca ii acorzi libertate partenerului tau. In acelasi timp, arata o personalitate atrasa de aventura, calatorii.

Un cal care paste pasnic, arata un partener mai degraba atars de confort, caruia nu ii plac riscurile.
Distanta dintre cub si cal reprezinta legatura voastra si cat de apropiati sunteti unul de celalalt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri