17 Iunie 2014 publicat în Psihologie 17 share-uri

Testul cubului din desert este unul dintre cele mai cunoscute jocuri sufiste, despre cunoasterea de sine!

Florile

Florile semnifica prietenii tai si relatia pe care o ai cu acestia. Cee ace simti sau gandesti in legatura cu florile pe care le-ai vizualizat, reprezinta ceea ce simti si gandesti fata de prietenii tai si cat de aproape iti sunt.

Furtuna

Furtuna reprezinta modul tau de a te raporta la problemele care apar in viata. Daca furtuna este apropiata de cub, inseamna ca nu ai capacitatea de a le privi cu detasare. Le lasi prea tare sa te afecteze.
Daca este o furtuna trecatoare, care nu afecteaza tot desertul, nu esti o persoana fatalista, nu lasi lucrurile negative din viata sa te afecteze si sa te copleseasca.

Crezi ca furtuna va dura mult? Atunci acest lucru il crezi si despre problemele tale de acum.
Daca furtuna porneste dinspre cal, scara, cub sau flori, inseamna ca problemele tale au o legatura cu aceste elemente.

Cele 2 elemente care supravietuiesc furtunii sunt lucrurile care au pentru tine cea mai mare importanta in viata si te ajuta sa supravietuiesti, sa speri si sa gasesti resursele de a depasi perioadele grele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri