Prin intermediul corpului, comunicam mai multe informatii despre noi insine decat constientizam. De altfel, comunicare nonverbala este un domeniu fascinant care merita explorat. Pozitia corpului in anumite circumstante, ticurile pe care le avem si iata, postura pe care o abordam cel mai des atunci cand stam pe scaun pot dezvalui detalii esentiale despre felul nostru de a fi.

2. Picioarele usor inclinate intr-o parte

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie care sta pe scaun

Ai un simt deosebit al gratiei si stilului pentru care esti chiar invidiata; dar in acelasi timp, acest stil iti aduce si foarte multi prieteni buni, oameni care stiu sa te admire cu sinceritate. Esti o persoana uneori timida si delicata.

Nu suferi conflictele si preferi o maniera diplomata de a trece peste problemele de comunicare cu oamenii. Prietenii se simt bine in preajma ta, esti o prezenta placuta, cu o energie calma.

Nu esti cea mai buna persoana atunci cand vine vorba despre decizii pe care trebuie sa le iei urgent. Esti mereu "in cumpana" si putin nesigura. Dar poate chiar aceasta "vulnerabilitate" iti aduce atat de mult farmec.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri