Prin intermediul corpului, comunicam mai multe informatii despre noi insine decat constientizam. De altfel, comunicare nonverbala este un domeniu fascinant care merita explorat. Pozitia corpului in anumite circumstante, ticurile pe care le avem si iata, postura pe care o abordam cel mai des atunci cand stam pe scaun pot dezvalui detalii esentiale despre felul nostru de a fi.

3. Picioarele deschise

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie care sta pe scaun

Esti o persoana foarte stapana pe sine insasi. Sa pierzi timpul si sa te distrezi nu e un scop pentru tine. Ai mereu in minte ceva de rezolvat, un plan ce te preocupa. Vrei ca mereu lucrurile sa fie facute "asa cum trebuie". Ti se poate reprosa lipsa de maleablitate.

In functie de situatie, poti fi uneori foarte vorbareata si asertiva, aparandu-ti ideile, iar alte ori poti sa ramai in tacere, analizand mai mult atitudinile si ideile celorlalti. Iti place foarte tare sa ii observi pe cei din jurul tau, de altfel.

Iti place sa comunici intr-o maniera logica si bazat pe argumente. Nu esti usor de pacalit si nu te impresioneaza persoanele cu atitudine plangacioasa. Esti "genul care nu se lasa batuta" si atunci cand este o problema de rezolvat, nu te panichezi si repede, incepi sa cauti solutii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri