Prin intermediul corpului, comunicam mai multe informatii despre noi insine decat constientizam. De altfel, comunicare nonverbala este un domeniu fascinant care merita explorat. Pozitia corpului in anumite circumstante, ticurile pe care le avem si iata, postura pe care o abordam cel mai des atunci cand stam pe scaun pot dezvalui detalii esentiale despre felul nostru de a fi.

1. Picioarele incrucisate - "picior peste picior"

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie care sta pe scaun

Esti o persoana increzatoare si asertiva, o persoana care se simte confortabil in preajma celorlalti, chiar si daca este inconjurata de straini, la o petrecere.

Oamenii sunt atrasi de personalitatea ta deschisa, dar sunt si persoane care te pot considera putin infumurata, intimidate de siguranta de sine pe care o afisezi si de spiritul tau dezinvolt. Stii foarte bine ceea ce vrei si nu ai rabdare in privinta celor care te jignesc sau iti aduc ofense in vreun fel. Iti place sa te inconjori de oameni sinceri si asertivi asemeni tie si pare ca nici nu ii iei in seama pe cei care nu te apreciaza la adevarata valoare.

Esti o persoana sincera, care nu ezita sa isi exprime mereu ideile. Ti se poate reprosa lipsa de tact si uneori atitudinea prea directa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri