TESTUL celor 4 USI - un test psihologic uimitor despre viata, munca si iubirile tale

12:11, 27 Noiembrie 2013 publicat în Psihologie11928 share-uri

learning-mind.com iti propune un test psihologic banal, dar care te va uimi pur si simplu prin rezultatele sale si prin ceea ce dezvaluie despre cele mai intime sentimente ale tale. Un test pseudopsihologic despre tine, despre tine fara masti si haine!

Un test pseudopsihologic via learning-mind.com

Iti propunem astazi un test interesant si special pe care l-am descoperit pe www.learning-mind.com si pe care, cu mici adaptari, l-am preluat si noi. Un test mai simplu de atat nici ca se putea… Te va lua insa prin surprindere si te va uimi prin rezultatele sale si prin ceea ce dezvaluie despre cele mai intime sentimente ale tale.

Citeste si:
Editura Publisol lansează Colecția FeminIN - 10 capodopere ale...
Editura Publisol lansează...

Prin urmare, sa incepem testul. Imagineaza-ti ca vrei sa intri intr-o camera, iar in jurul tau sunt patru usi: o usa neagra, o usa roz, una alba si una albastra. In ce ordine deschizi cele 4 usi? Care este prima usa pe care o deschizi? Care este cea de-a doua? Cea de-a treia? Cea de-a patra? Noteaza-le ordinea in care le deschizi pe o foaie de hartie.

Foto Usa alba via Shutterstock, Foto Usa roz via Shutterstoc, Foto Usa neagra via Shutterstock, Foto usa albastra via Shutterstock

Citeste si:
Reinterpretarea iubirii cu Calvin Klein
Reinterpretarea iubirii cu...

Fii sincera cu tine. Nu trage cu ochiul la interpretarile noastre inainte de a alege ordinea in care deschizi usile. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai elocvente, este important sa nu trisezi. Dupa ce ai raspuns cerintelor testului, treci la pasul urmator si citeste interpretatile testului.

P.S. Daca nu vrei sa deschizi toate usile, ai acest drept. Poti sa nu le deschizi pe toate. Noteaza-le pe cele pe care le deschizi pe o foaie de hartie, apoi citeste interpretarile de mai jos.

-

- -

- - -

- - - -

- - - - - -

- - - - - - -

- - - - - - - - -

- - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Usa albastra reprezinta munca ta, profesia.

Usa roz reprezinta dragostea, relatia ta de dragoste.

Usa alba reprezinta viata personala (dar si stima de sine si felul in care te percepi).

Usa neagra reprezinta moartea in sens simbolic, demonii interiori pe care trebuie sa-i invingi, vulnerabilitatile tale pe plan emotional.

CITESTE PE PAGINA URMATOARE INTERPRETARILE TESTULUI ►►►►►

Foto homepage: Usa deschisa via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri