SodaStream, cel mai modern sistem de preparare a bauturilor racoritoare carbonatate este acum disponibil si in Romania.

SodaStream, lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de sisteme de carbonare a apei, anunta lansarea oficiala a brandului. SodaStream, lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de sisteme de carbonare a apei, anunta lansarea oficiala a brandului in Romania.

Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, SodaStream a revolutionat deja obiceiurile de consum din peste 40 de tari in care brandul este prezent.

Cu sistemele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonatata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonatare adaptat preferintelor personale. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonatate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.

SodaStream ofera sistemul complet pentru pregatirea de bauturi personalizate: DrinksMakers, butelii de CO2 pentru carbonatat apa, rezerve de CO2, sticle de carbonatare special concepute alaturi de capacele lor etanse si o gama larga de arome. Siropurile nu contin alergeni sau organisme modificate genetic si au mai putine calorii, zahar si sare decat bauturile carbonate clasice. In medie, bauturile SodaStream contin de trei ori mai putine calorii decat bauturile carbonatate clasice.

Siropurile SodaStream se gasesc in Romania in 8 versiuni din cele peste 50 disponibile la nivel international: portocale, fructe de padure, lamaie-lamaie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fara zahar si XStream Energie.

«Sistemele de carbonatare SodaStream vin ca alternativa naturala la piata bauturilor racoritoare din Romania unde oamenii investesc multi bani, timp si efort pentru a-si achizitiona bauturile racoritoare. SodaStream este un concept care a revolutionat pietele in care este prezent si ne bucuram ca acum este disponibil si in Romania», a declarat Natalie Thiberville, Director de Marketing Blue Nest Trade, unic distribuitor al produselor SodaStream in Romania.

In tara noastra se consuma in medie 2 miliarde de litri de bauturi carbonatate pe an, rezultand aproape tot atatea PET-uri. Sistemele SodaStream reduc cantitatea de sticle de plastic folosite, elimina costurile aferente transportului si depozitarii acestora si protejeaza mediul prin reducerea poluarii.

Cu o butelie reutilizabila de CO2 se pot carbonata pana la 80 litri de bauturi, sau chiar mai mult, in functie de cantitatea de gaz dorita, insemnand o economie de 40 pâna la 60 de sticle de plastic poluante.

Sticlele de carbonatare nu contin Bisfenol A (BPA), sunt lavabile, reciclabile si au o durata de viata de pana la 3 ani.

Aparatele Drinks Makers sunt disponibile in patru variante: JET (design clasic alb, un best seller pe plan mondial), STREAM (design rafinat, negru si argintiu), DYNAMO (design ergonomic, rosu metalizat) si PURE (finisaj din otel, elegant si rafinat, castigator al premiului de design Red Dot).

Avantajos, cu o sticla de sirop de 500 ml, ce costa intre 20 si 25 de lei, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata. Pretul aparatelor SodaStream este cuprins intre 344 lei (versiunea JET) si 499 lei (versiunea PURE). Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona pana la 80 de litri de apa, costa 55 lei.

Produsele SodaStream pot fi comandate online pe www.sodastream.ro si in curand vor fi disponibile in toate supermarketurile si hipermarketurile. Produsele SodaStream se gasesc in magazinele KitchenShop din Centrul Comercial AFI Palace (Cotroceni), Centrul Comercial FEERIA (Baneasa), Centrul Comercial Tom (Constanta), Ambient (Sibiu), Tonis (Constanta), magazinele Eco Total, magazinele Bucovina Electro Top. Lista completa a locatiilor ce distribuie SodaStream se gaseste pe www.sodastream.ro.


Despre SodaStream International

SodaStream este lider mondial in productia, distributia si comercializarea de sisteme de preparare a bauturilor racoritoare carbonatate. Cu o istorie inceputa in anul 1903 in Marea Britanie, SodaStream inseamna astazi un sistem revolutionar ce permite transformarea apei simple in apa carbonata si in bauturi racoritoare delicioase, in cateva secunde. Compania continua sa se dezvolte din pozitia de lider de piata, atat din punct de vedere al progreselor tehnologice, cat si al calitatii produselor. Marcile SodaStream sunt vandute in peste 40 de mii de magazine de retail din 42 de tari, incluzand magazine de electrocasnice, hypermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, do-it-yourself, magazine de specialitate si magazine eco, distribuitori de apa, precum si online si prin intermediul cataloagelor de prezentare.

In cadrul SodaStream lucreaza mai mult de 1000 persoane, cu peste 30 de nationalitati. Sediul central al companiei se afla in Israel, iar unitatile de productie sunt localizate in Germania, Israel, Australia, Africa de Sud si China. Grupul SodaStream are un portofoliu de drepturi de proprietate intelectuala ce include 65 patente si 198 marci inregistrate la nivel international.

Despre Blue Nest Trade SRL

Blue Nest Trade SRL, companie romaneasca privata, este unic distribuitor al produselor SodaStream in Romania. Pentru mai multe informatii despre Blue Nest Trade SRL, vizitati site-ul companiei: www.blue-nest.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri