Potrivite pentru cea mai buna prietena, pentru mama sau pentru tine - intotdeauna exista un motiv pentru care sa-ti faci un cadou – seturile Olay Complete Care, Double Action si Total Effects sunt cadoul perfect de asezat sub brad.

Olay Total Effects

Un cadou cu atitudine, un efect total - setul Olay Total Effects este ajutorul perfect in lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii pielii. Formula sa cu Vitaniacin - un complex de vitamine si minerale - combate ridurile, pielea uscata, petele cauzate de imbatranire, porii vizibili, textura neuniforma a tenului, aspectul sters al pielii, culoarea neuniforma a tenului.

Setul Olay Total Effects contine o crema de zi si o lotiune demachianta.

Olay Complete Care

Fie ca mergi la munte cu prietenii sau il astepti pe Mos Craciun acasa, de Sarbatori ofera-i tenului tot ceea ce are nevoie pentru a avea un aspect sanatos in numai 5 zile: hidratare, vitamine esentiale care rasfata pielea si protectie solara impotriva radiatiilor UVA si UVB (SPF15).

Setul Olay Complete Care contine o crema de zi din gama Complete Care si un lapte demachiant din gama Gentle Cleansers oferit cadou.
Cumpara-l pentru tine sau prietena ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Olay Double Action

Olay Double Action - dublu impact si toata lumea isi va dori sa fie in pielea ta!
Gama Olay Double Action contine nutrienti si ingrediente care retin hidratarea naturala in straturile profunde ale tenului, mentinandu-l placut la atingere si stralucitor pana la 24 de ore.
Opteaza pentru setul Olay Double Action pentru a avea de Sarbatori un ten hidratat si catifelat si...multa buna-dispozitie!
Set Olay Double Action crema de zi si de noapte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri