23 Ianuarie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Institutul de Bere Ciuc Premium crede cu tarie ca berea se bea doar pentru gust si a creat o campanie de promovare a unui consum corect de bere. Cu toate astea, Ciuc nu pretinde ca detine adevarul absolut si lanseaza acum o dezbatere nationala in jurul berii.

Dezbaterea va avea loc pe 27 ianuarie, la ora 16:00 si va fi transmisa live pe pagina de Facebook a marcii Ciuc Premium pentru ca publicul sa-si poata spune parerea.

Daca nu bem berea doar pentru gust, o bem din obisnuinta, dupa pret sau dupa reclama? O bem doar la etapa sau doar cu prietenii? Sau pentru eliminarea tensiunilor? Antropologic, social si cultural, e de bine sau de rau?


Blogger-ul Chinezu si actorul Florin Busuioc sunt echipa Ciucnitorilor si vor sa arate ca berea consumata responsabil se bea pentru un plus de sanatate. „Si nu vorbim doar din teorie, desi avem studii temeinice pentru a dovedi acest lucru, ci suntem si niste <

> responsabili. De aceea, pentru sanatatea dumneavoasta, recomandam o bere pe zi. Dar nu mai mult, in nici un caz mai mult.” a declarat Chinezu in numele echipei.


Actorul Radu Gabriel si blogger-ul Bobby Voicu s-au inscris in dezbatere cu gandul de a demonstra ca berea se bea, intai si intai, pentru socializare: „Sustinem ca berea este, prin excelenta, bautura pe care o bei cu gasca, la munte, la mare, dupa munca, la distractie. Berea este o bautura sociala!”.


Blogger-ul Adrian Ciubotaru si comediantul Sergiu Floroaia spun ca berea iti da ‘o stare’: „Conform cercetarilor in profunzime realizate pe teren am ajuns la concluzia ca oamenii beau bere pentru stare. Unii zic ca gusturile nu se discuta, dar noi zicem ca gustul da." au declarat cei doi.


Blogger-ul Alexandru Negrea s-a aliat cu rapper-ul Grasu XXL sa demonstreze ca berea se bea mai intai pentru distractie. „Noi, Grasu XXL, zis si Dragos Nichifor, rapper profesionist si Alexandru Negrea, zis si Alexandru Negrea, blogger, susţinem ca berea nu se poate bea decat daca e vorba despre distractie. Va asteptam sa ne votati, daca sunteti de acord cu noi si sa fiti prezenti la dezbaterea impotriva gustului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri