Initiativa de strangere de fonduri a World Vision Romania - Bratara Bunatatii - a ajutat organizatia sa stranga, in perioada iulie-august, 40 000 de lei pentru a oferi bebelusilor din comunitatile rurale defavorizate sansa de a porni sanatos in viata.

„Dreptul la sanatate trebuie respectat, indiferent de situatia financiara a unei familii. Din pacate, in comunitatile sarace din Romania, accesul la serviciile medicale de baza reprezinta inca o problema. Ne bucuram ca am putut ajuta la strangerea de fonduri pentru bebelusii din aceste comunitati si le multumim clientilor nostri pentru implicare” a declarat Catalina Balan, director general Medicover.

„Tinand cont de situatia grava in care se afla multi dintre copiii din comunitatile rurale vulnerabile din Romania, ne bucuram ca putem contribui la ameliorarea starii lor de sanatate. Le multumim tutoror clientilor nostri care s-au alaturat campaniei <<Mame bune, copii sanatosi>> si ii rugam sa sustina in continuare cauza World Vision” a declarat Fady Chrein, director executiv Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Pentru sustinerea financiara a programului, World Vision Romania a creat si Abonamentul la Bunatate, un instrument care presupune donatii regulate ce au, de asemenea, drept scop imbunatatirea starii de sanatate si de nutritie a gravidelor si copiilor mici din mediul rural. Cei care prefera aceasta modalitate de a ajuta micutii din comunitatile defavorizate pot opta pentru unul dintre cele 4 Abonamente la Bunatate: plata lunara (30 de lei), plata trimestriala (90 de lei), plata semestriala (180 de lei), plata anuala (360 de lei).

Alatura-te si tu cauzei World Vision Romania si ajuta bebelusii defavorizati din mediul rural sa aiba un start sanatos in viata!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri