Initiativa de strangere de fonduri a World Vision Romania - Bratara Bunatatii - a ajutat organizatia sa stranga, in perioada iulie-august, 40 000 de lei pentru a oferi bebelusilor din comunitatile rurale defavorizate sansa de a porni sanatos in viata.

Bratarii Bunatatii vor ajuta la imbunatatirea starii de sanatate si de nutritie a copiilor si a 130 de tinere mamici si gravide din 10 comunitati rurale din judetele Dolj si Valcea. Se vor organiza ateliere educationale si informationale cu privire la cresterea, ingrijirea si necesitatile copilului cu varsta pana in 2 ani, cu accent pe promovarea unei alimentatii sanatoase si se va facilita accesul la serviciile medicale primare.

Campania fost derulata in toate restaurantele Pizza Hut si KFC din tara, dar si in cadrul clinicilor selectate Medicov si Regina Maria, prezenta lor fiind semnalata prin intermediul afiselor. Astfel, timp de doua luni, partenerii campaniei si-au incurajat clientii sa doneze o suma modica (5 lei) pentru a ajuta copiii sub 2 ani si femeile insarcinate din mediul rural sa aiba parte de ingrijire medicala corespunzatoare si o alimentatie sanatoasa.In restaurantele KFC si Pizza Hut campania s-a finalizat, suma totala stransa in aceasta perioadade catre toti partenerii nostri fiind de aproximativ 38 000 de lei. In clinicile Medicover si Regina Maria campania continua si in luna septembrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

„Prin lansarea acestei bratari,am facut inca un pas pentru putea oferi unui numar mai mare de copii sansa la o viata mai buna, sansa de a creste sanatos. Inca de cand am lansat campania <<Mame bune, copii sanatosi>>, ne-am dorit ca actiunile noastre sa aiba un impact real asupra modului in care sunt crescuti micutii din mediul rural, iar banii stranso prin intermediul Bratarii Bunatatii ne vor ajuta sa oferim un sprijin concret tinerelor mamici si copiilor lor”, a decarat Adela Fundulea, Marketing Manager World Vision Romania.

In Romania, asigurarea unei nutritii sanatoase a bebelusilor din comunitatile defavorizate este inca o mare problema. Ne bucuram ca am putut ajuta la strangerea de fonduri pentru acesti copii si le multumim clientilor nostri pentru ca s-au alaturat campaniei <<Mame bune, copii sanantosi>>” a declarat Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri