Titania, marca germana de renume in ingrijirea picioarelor te invata si te ajuta sa iti mentii frumusetea si sanatatea picioarelor. De cele mai multe ori, neglijam sa ingrijim asa cum trebuie picioarele.

Cu kitul de ingrijire de la Titania totul devine simplu si placut! Va fi o adevarata desfatare pentru picioarele tale sa folosesti oricare dintre produsele pachetului: razuitor calcaie, balsam pentru talpi, spray pentru ingrijirea picioarelor si spray pentru incaltaminte .

Razuitorul pentru picioare nu numai ca te ajuta sa mentii un aspect placut, dar si sa indepartezi excesul de celule moarte acumulate, bataturile si totodata sa ai un aspect sanatos pe talpi si calcaie.

Pret recomandat 9,50 ron

Balsamul pentru picioare previne, hidrateaza si protejeaza pielea picioarelor, reduce aparitia bataturilor si a zonelor ingrosate de piele, previne aparitia punctelor de presiune. Contine ulei de jojoba, panthenol si vitamine.

Pret recomandat 12,50 ron

Spray deodorant pentru picioare si spray deodorant pentru incaltaminte, ambele au mirosuri cu esente botanice si sunt anti bacteriene( mirosul botanic elimina bacteriile). Reduc si elimina mirosurile neplacute ale picioarelor si incaltamintei si nu contin conservanti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Cele mai încurajatoare citate despre succes
Pret recomandat 16 ron

Produsele din gama Titania sunt fabricate in Germania si se bucura de o calitate deosebita la un pret accesibil.

Sunt disponibile in hipermarket-urile si supermarket-urile din toata tara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri