14 Octombrie 2011 publicat în Noutati 2 share-uri

CODECS, impreuna cu L'Institut Superieur Specialise de la Mode din Paris (MOD'SPE Paris), lanseaza artcademy®, un nou concept de studii superioare dedicate industriei modei din Romania. Programul oferit de MOD'SPE Paris este primul semn al consolidarii acestei industrii, oferind in premiera in tara noastra cursuri certificate international in domeniu.

Programul se adreseaza persoanelor interesate sa dobandeasca o calificare in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, product/ brand management, jurnalism de moda sau design, dar si tuturor celor interesati de moda.

Cursurile artcademy® sunt structurate pe doua etape - Fundamentals of Fashion (primul nivel) si Fashion Marketing and Design (al doilea nivel). Fiecare curs se desfasoara pe durata unui an academic si se finalizeaza cu cate o saptamana de studii si practica la Paris.

Curricula artcademy® este structurata astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor studiate, prin studii de caz si prin interacțtunea cu lectorii MOD’SPÉ – reprezentanti ai unor companii de marca din industria franceza a modei. Interactiunea cu lectorii asigura transferul de experienta practica si, mai mult decat atat, conecteaza cursantii la centrul mondial al modei, Parisul.

„Industria modei nu inseamna doar design si prezentari de moda, ci reprezinta un business care poate fi rentabil daca oamenii implicati au cunostintele specifice de fashion marketing, merchandising, vanzari, buying, etc. In contextul economic actual, daca ne dorim sa ramanem competitivi pe aceasta piata, aparitia brandurilor de moda romanesti este primul pas spre o normalizare a pietei de moda din Romania. Insa aptitudinile de business specifice sectorului de fashion sunt absolut esentiale pentru succesul acestor intreprinzatori. O educatie adecvata reprezinta avantajul necesar pentru a deveni un adevarat profesionist, intr-o lume plina de neprevazut” declara Anca Bartha, Director Fashion Business School artcademy, MOD’SPÉ Alumnus

Pentru inscrieri si informatii despre artcademy®, un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri