Perfect Tour intampina asteptarile pasionatilor de calatorii prin organizarea Travel Expo 2010, primul targ national de turism exclusiv online.

Targul virtual are loc in perioada 13-16 octombrie si se adreseaza atat celor care vor sa fie la curent cu tot ce e mai nou in materie de calatorii, cat si tuturor acelora care doresc sa achizitioneze vacante mai usor, economisind timp si bani.

Travel Expo este un spatiu virtual unde vizitatorii vor gasi standuri personalizate pe tipuri de vacante, «sali» de workshopuri si seminarii, precum si «zone de lounge», unde vor putea sta la chat pe forumul targului.

Standurile sunt concepute pentru a veni in intampinarea celor mai frecvente cereri ale turistilor online. Acestia vor putea vizita spatiile expozitionale reprezentand cele mai diverse arii turistice : croaziere, business travel, Laponic, vacanțe in rate, piețe de Craciun, astrologie si calatorii, VIP, vacante tematice, sunt doar cateva dintre standurile care ii asteapta cu brosuri detaliate, cu oferte special construite pentru acest targ, cu sfaturi si consultanta in calatorii de la cei mai buni specialisti din Romania si din strainatate.

Perfect Tour isi intampina vizitatorii de la targ cu multe surprize. Prin simpla participare la Travel Expo, acestia intra automat in tragerea la sorti de pe 16 octombrie, cand pot castiga unul dintre tentantele premii puse in joc: o vacanta de 7 zile in Costa del Sol, un city break la Praga, 5 bilete de intrare la Disneyland sau o excursie la targul de Craciun de la Viena.

Inscrierea la targ se face, evident online, accesand https://www.travelexpo.ro/. Dupa completarea formularului de inscriere, fiecare participant poate descarca instant un voucher cu reducere de 25 euro pentru orice oferta turistica achizitionata pana pe 15 decembrie 2010.

Pe intreaga durata, targul va gazdui seminarii si workshopuri ce au ca teme schimbarile produse pe piata de turism din Romania, cele mai vandute produse catre clientii romani, precum si modalitati de promovare ale serviciilor turistice. De asemenea, cei interesati vor putea deprinde tehnici de vanzare in turism, de la specialistii Perfect Tour.

“Travel Expo 2010 a aparut pentru ca ne asumam in continuare rolul de inovatori pe piața de turism din Romania. In trecut am creat primul Call Center de pe piața de turism din Romania. In anii ce au urmat am fost singurii care au prelungit programul agentiilor in functie de nevoile clientilor nostri, apoi le-am recompensat in exclusivitate fidelitatea si am dezvoltat primul departament adevarat de Customer Care de pe piața de turism din Romania. Acum insa, suntem si mai aproape - la numai un click distanta de ei!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri