Perfect Tour intampina asteptarile pasionatilor de calatorii prin organizarea Travel Expo 2010, primul targ national de turism exclusiv online.
Astfel, avem oportunitatea sa ne cunoastem si mai bine clientii pe parcursul celor 4 zile ale targului, avem ocazia sa le intelegem mai bine nevoile, sa masuram asteptarile lor si sa le oferim ocazia sa aleaga cele mai bune servicii”, precizeaza Corina Pacuraru, General Manager Perfect Tour.

Travel Expo 2010, primul targ de turism exclusiv online, ofera vizitatorilor trei mai avantaje : multifunctionalitate si megainformatii - navigare 3D, interactiune live cu expozantii, accesabilitate indiferent de vreme - distanta sau timp, usurinta in cautarea ofertelor, destinatiilor sau serviciilor.

Travel Expo 2010 estimeaza un numar de peste 10.000 de vizite pe perioada targului, care va avea loc intre 13-16 octombrie 2010.

Ceea ce in mod traditional poti afla parcurgand peste 1000 mp, la Travel Expo vei gasi intr-o platforma usor de navigat: vacante la ski, revelioane, vacante exotice, croaziere, calatorii cu trenul, bilete de vion, vacante sociale si de seniori, vacante "adults-only" sau vacante pentru familiile cu copii si tabere, preziceri zodiacale de calatorie, vacante exclusiviste, tururi culturale sau tematice, business travel, informatii diverse despre calatorii, discounturi, premii si chiar invitati surpriza.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri