Promenada Mall București anunță inaugurarea primului magazin individual MURMUR din România, începând cu data de 21 decembrie 2023. Aflat la nivelul 1 al centrului comercial, noul magazin propune clienților să pătrundă într-un univers MURMUR unic, redefinind astfel experiența de cumpărături prin feminitate și senzualitate.

Comunicat de presă

Noul magazin MURMUR, cu o suprafață de 96 mp, se alătură celor peste 150 de magazine din Promenada Mall, contribuind la diversitatea și inovația vizitatorilor centrului comercial. Odată cu deschiderea sa, magazinul va oferi clienților o reducere specială de 15% la toate produsele, până pe data de 7 ianuarie.

Această extindere a portofoliului reflectă angajamentul Promenada Mall de a continua să pună la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse și experiențe și vine în completarea extinderii mixului de chiriași.

MURMUR, brandul românesc premium fondat în 2011 de către Andreea Bădală, a dobândit notorietate prin prezența sa la nivel mondial, cu magazine deschise în Europa, Asia, SUA și Canada. Celebrele articole vestimentare ale brand-ului sunt purtate de către vedete internaționale precum Beyonce, Madonna, Miley Cyrus, Lady Gaga și Kylie Jenner.

Colecțiile vestimentare MURMUR sunt recunoscute pentru măiestria și calitatea excepțională a pieselor, create cu grijă în atelierul propriu prin tehnici de cusătură manuală. Magazinul lansează colecții de tip capsulă, în ediții limitate, din materiale de cea mai înaltă calitate. MURMUR oferă o gamă variată de opțiuni vestimentare pentru orice moment al zilei sau orice ocazie: de la linia casual cu tricouri, pantaloni și colanți, până la elegantele ținute de seară.

Pentru mai multe detalii despre deschiderea noului concept de magazin MURMUR puteți găsi pe site-ul oficial al Promenada Mall, promenada.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri