Ai pregătit ținutele pentru Crăciun? La CCC vei găsi pantofi și genți strălucitoare la prețuri avantajoase! Alege dintre modele de accesorii clasice și extravagante în multe culori, inclusiv auriu și argintiu, care vor pune în valoare atmosfera de Crăciun!

Comunicat de presă

Simte mai aproape spiritul Crăciunului cu noua colecție de pantofi, genți și accesorii de la CCC și pregătește-te pentru întâlniri cu prietenii, colegii și familia. Asortează-ți rochia sau costumul negru elegant cu cizme cu toc stiletto pentru petrecerea din Ajun. La întâlnirea cu prietenii poți purta ceva mai sclipitor! Sugestia noastră sunt cizmele lungi, argintii până la genunchi sau tocuri stiletto joase, cu o fundă mare, festivă. Punctul culminant al sezonului, o cină formală cu familia, cere ceva special. Ce zici de o pereche de tocuri aurii? Sau poate preferi pantofii stiletto negri cu un lanț strălucitor în jurul gleznei? În cazul în care nu reziști roșului intens care a intrat ca niciodată în lumea modei în acest sezon, optează pentru pantofi în stil Mary Jane în culoarea măceșelor de iarnă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Explorează gama largă de genți pentru a completa ținutele festive. Alege o geantă clutch cu lanț din satin și închidere cu clic pentru o noapte lungă. O geantă de mână din piele neagră cu relief geometric și detalii aurii va funcționa atât pentru stilul elegant, cât și pentru ținutele de zi cu zi. Dacă ești în căutarea unei genți de mână special pentru sezonul festiv, descoperă gama de genți de mână mici realizate din materiale sclipitoare. Cele acoperite cu sclipici, cristale sau cu finisaj metalic vor atrage cu siguranță atenția. În plus, nu uita de bijuterii! Le găsești și pe acestea la CCC.

Pentru bărbați propunem pantofi clasici. Pantofii din piele sunt un element indispensabil oricărui domn care optează pentru atemporalitate. Negrul va merge bine cu ținutele elegante pentru evenimente importante, în timp ce maroul va adăuga un plus de stil ținutelor casual cu blugi și un pulover de lână. Asortează totul cu o curea de piele și un ceas și voilà! Ești gata de sărbătorile din luna decembrie!

Cauți idei de cadouri de Crăciun? Oferă cadoul alegerii! Poți opta pentru un card cadou CCC x HalfPrice!

Descoperă toate accesoriile și ideile de cadouri cu reduceri de până la 50% în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri