Mega Mall București marchează finalul de an cu cinci magazine noi și un spațiu imersiv pentru o experiență de shopping îmbogățită și își așteaptă clienții cu o parcare complet reabilitată. Aceasta include în momentul de față și 12 stații de încărcare pentru vehiculele electrice Tesla și reprezintă un pas important în direcția sustenabilității.

Comunicat de presă

Noile spații și magazine sunt deja deschise și includ branduri românești și internaționale, fiecare aducând un suflu nou în peisajul retailului din capitală și experiențe cât mai plăcute și exclusiviste. Obiectivul este acela de a oferi clienților o experiență completă de shopping, de petrecerea timpului liber și de a descoperi povești și experiențe noi.

La parter, Chic Chic Urban Fashion, un concept multibrand apărut în toamna anului 2021, propune o filozofie bazată pe calitate, rafinament, modernitate și bun-gust, o destinație ideală pentru iubitorii de fashion. În cadrul acestuia se regăsesc haine și accesorii multibrand, precum și colecții actuale, prezentate pe podiumurile europene. Printre brandurile disponibile se numără: Patrizia Pepe, Herve Leger, Roberto Cavalli, John Galliano, John Richmond, Joop și Favorite Daughter. Serviciile oferite de angajații Chic Chic Urban Fashion includ consultanță tehnică și stilistică, precum și consultanță de imagine.

Magazinul Benvenuti s-a redeschis, la nivelul -1, într-o nouă locaţie, cu un spaţiu mai generos, dar şi cu un nou concept ce îmbină calitatea excepțională, designul fresh și inovator cu confortul maxim. Clienții vor descoperi un mix perfect echilibrat între brandurile disponibile exclusiv în magazinele Benvenuti, precum Luca di Gioia, Solo Donna, TheZeus, Enzo Bertini, dar și mărci internaționale recunoscute la nivel global, precum: Converse, Skechers și Pierre Cardin.

La etajul 1, ColorEscu își așteaptă clienții cu o colecție vibrantă de haine și accesorii 100% românești. Acest brand oferă produse cu design original, inspirate din simbolurile și poveștile autohtone, perfecte pentru cadouri speciale cu suflet românesc.

5 O’Clock, situat la nivelul -1, invită vizitatorii să descopere arta ceaiului într-o atmosferă relaxantă. Acest spațiu nu este doar un magazin de ceaiuri speciale, ci și un loc unde clienții sunt încurajați să-și urmeze visurile. Ceai verde, ceai negru, ceai de fructe sau Rooibos se numără printre produsele cu care retailerul își întâmpină iubitorii de ceai.

Tot la nivelul -1, Select Mobile oferă o gamă largă de accesorii pentru telefoane mobile și soluții de service GSM pentru diverse modele de dispozitive, inclusiv Apple și Samsung.

La etajul 2 se află ISPACE, un spațiu imersiv cu proiecții 360 și zone interactive în care vizitatorii pot explora cele mai noi tehnologii media și instalații de artă digitală. Acesta reprezintă cel mai captivant mod de a explora lumi și povești noi, precum aventuri sub mări și oceane, călătorii în sistemul solar sau experiențe multicolore din lumea artei.

Mai multe detalii despre noile magazine și programul special din perioada sărbătorilor de iarnă puteți găsi la megamallbucuresti.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri