Indiferent de ceea ce faci, indiferent de nevoile tale, căștile Technics de ultimă generație oferă un sunet captivant combinat cu funcționalitate și stil.

Comunicat de presă

Căștile au devenit o parte indispensabilă a vieții noastre. Folosim căștile wireless în diferite momente ale zilei și pentru diferite nevoi - pentru o bună anulare a zgomotului în timpul deplasărilor, ca microfoane fiabile pentru întâlniri sau la antrenamente când avem nevoie de un dispozitiv cu sunet de calitate și rezistent la transpirație. La momentul la care Technics și-a propus să proiecteze următoarea generație de căști true wireless, s-a pus accentul pe crearea unor căști care să funcționeze bine pentru toate stilurile de viață, care să rămână confortabile la purtare toată ziua și care să evite necesitatea de a le schimba cu altele sau de a sacrifica calitatea sunetului, confortul sau funcțiile.

Concepute special pentru persoanele care caută calitate superioară a sunetului și confort în viața lor aglomerată, Technics prezintă două noi căști intraauriculare fără fir cu anulare a zgomotului, modelele emblematice EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Bucură-te de funcțiile inteligente ale noilor modele care asigură:

  • apeluri clare prin tehnologia avansată JustMyVoice™ - tehnologie de top în industrie pentru anularea zgomotului. Tehnologia JustMyVoiceTM vă oferă o capacitate îmbunătățită de reducere a zgomotului ambiental în orice mediu, cum ar fi într-o zi cu vânt sau în timpul unei întâlniri online într-o cafenea zgomotoasă.
  • autonomie mare a bateriei. O durată lungă de viață a acumulatorului înseamnă că modelele EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 sunt încă în funcțiune atunci când munca - sau joaca - necesită timp suplimentar. Acestea permit 7,5 ore de redare a muzicii fără anularea zgomotului (25 de ore cu cutia de încărcare); șapte ore de redare a muzicii în modul activ de anulare a zgomotului (24 de ore cu cutia de încărcare) și patru ore de convorbiri cu anularea zgomotului activă și JustMyVoiceTM activate (13,5 ore cu cutia de încărcare).
  • conexiune multipunct cu până la trei dispozitive. Conexiunea este esențială pentru cei care se află în mișcare, gestionând întâlniri, apeluri și muzică pe mai multe dispozitive. EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 acceptă acum conexiuni multipunct cu până la trei dispozitive Bluetooth® simultan, permițându-vă să comutați între surse fără probleme.
  • încărcare wireless. Cu noul sistem de încărcare fără fir Qi pentru EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2, încărcarea începe prin simpla plasare a carcasei pe un încărcător fără fir.
  • funcționare cu o singură cască. În cadrul aplicației Technics Audio Connect App, puteți ajusta în mod liber acțiunile de atingere și menținere, de atingere simplă, dublă și triplă (cum ar fi mărirea/coborârea volumului, salt înainte/înapoi, activarea/dezactivarea modului ambiental sau de anulare a zgomotului). Puteți chiar să atribuiți acțiuni specifice uneia sau celeilalte căști.

Și un alt detaliu important este că puteți lua noile căști Technics True Wireless oriunde. Atât modelul EAH-AZ80, cât și modelul EAH-AZ60M2 sunt rezistente la apă în conformitate cu standardul IPX4 și nu sunt afectate atunci când sunt stropite cu apă din orice direcție. Ambele modele includ, de asemenea, asistentul vocal Alexa, încorporat.

Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Toate aceste caracteristici sunt însumate într-un design elegant și ergonomic pentru a face căștile confortabile spre a fi purtate toată ziua. Cu șapte dimensiuni diferite ale dopurilor, EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 sunt concepute pentru o potrivire perfectă în urechi.

Modelul premium EAH-AZ80 este disponibil în culorile negru pur și argintiu, fiecare cu o suprafață elegantă cu senzor tactil procesat prin rotire, pentru o mai bună experiență de utilizare.

EAH-AZ60M2 este disponibil în culorile negru, argintiu și albastru midnight. Suportul foarte compact și portabil are, de asemenea, un finisaj de înaltă calitate și logo-ul Technics gravat pentru o senzație premium.

Ambele modele vor fi disponibile începând din luna iunie 2023.

Prezentarea detaliată a celor două modele de căști poate fi urmărită accesând linkul următor:

Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri