Repară pe interior și revitalizează pe exterior. Cu 99% mai puțin păr deteriorat, pentru o podoabă capilară de 12 ori mai netedă cu extra strălucire. Fă cunoștință cu ULTIMATE REPAIR, o gamă de îngrijire destinată unui păr de legendă!

Comunicat de presă

Nu-i așa că te simți excelent în zilele în care părul tău arată bine? Te privești mai prelung în oglindă, zâmbești mai larg și ai impresia că poți înfrunta orice îți va ieși în cale. Dar atunci când nu se așază cum vrei, pentru că e prea uscat și deteriorat? Îți sabotează look-ul și stima de sine, corect? Nici nu e de mirare că repararea părului se află pe primul loc în topul grijilor noastre.

Chit că este vorba despre procesul de colorare, căldura generată de către aparatele de styling, razele UV sau poluare, 9 din 10 femei fac zilnic ceva care le afectează părul.

ULTIMATE REPAIR revoluționează prin modul în care abordează repararea părului

Până acum, formula de reconstrucție se concentra în primul rând pe repararea interioară – pe cortex. Dar de ce să ne oprim aici? ULTIMATE REPAIR este o soluție holistică care reface legăturile pe interior și revitalizează părul pe exterior în același timp grație tehnologiei ce combină Acidul Alpha Hydroxy și Omega-9.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

MIRACLE HAIR RESCUE – schimbă cu adevărat jocul! Este un spray leave-in pentru repararea intensivă a oricărui tip de păr în doar 90 de secunde. Cu mai puțin de jumătate din timpul de reparare al celorlalți competitori.

O TEHNLOGIE NOUĂ, PATENTATĂ, PENTRU REPARAREA PĂRULUI

“La Wella Professionals, cunoaștem părul pe dinafară, mai ales pe cel deteriorat. Iar expertiza noastră atinge noi culmi odată cu lansarea Wella Professionals ULTIMATE REPAIR!"— Max Morini, Vice-Președinte, Research & Development, Wella Professionals.

ISTORIA DIN SPATELE ȘTIINȚEI:

Inițial, inspirația a venit de la pielea care deține abilitatea de a se repara singură în două feluri: regenerarea celulelor din interior și refacerea barierei de protecție în exterior. Dar cum părul nu are puterea de a se regenera singur, provocarea cercetătorilor noștri a fost acea de a reproduce puterea de refacere a pielii, dar pentru păr, și au reușit să facă acest lucru în gama ULTIMATE REPAIR.

Descoperirea constă în combinarea a două ingrediente esențiale în îngrijirea pielii: Acidul Alpha Hydroxy (AHA) și Omega-9. Împreună, cele două au puterea de a repara toate tipurile de păr dinspre interior, către exterior.

O NOUĂ TEHNOLOGIE PATENTATĂ

AHA - reface legăturile pe interior + OMEGA 9 – revitalizează parul pe exterior

AHA – este un acid organic, cu o moleculă suficient de mică pentru a pătrunde în firul de păr până la cel mai adânc nivel, reparând astfel legăturile de hidrogen din cortex, pentru a crea o structura mai puternică.

OMEGA9 – Este un acid gras, mononesaturat, care targetează fibra părului în exterior. El învelește suprafața acestuia și umple cuticula, recreând o barieră de protecție.

ULTIMATE REPAIR este o gamă inovatoare care reunește munca a peste 300 de cercetători, 500 de brevete, dar și a 140 de ani de încredere în expertiza profesională a părului.

TEHNICĂ REVOLUȚIONARĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI ÎN 4 PAȘI

Patru produse create cu ajutorul a 140 de ani de expertiză, pentru toate tipurile de păr. Fiecare dintre acestea formulate cu o tehnologie patentată, o combinație inspirată din îngrijirea pielii cu Acidul Alpha Hydroxy (AHA) și Omega-9. Este vorba de o reparare instantă, din interior către exterior, pentru toate tipurile și texturile de păr: degradat, ondulat, fin, drept, etc. Cu o textură fină și o aromă semnătură, extrem de subtilă.

ULTIMATE REPAIR transformă îngrijirea zilnică într-o experiență extraordinară.

• Pentru toate tipurile de păr și texturi: fin, subțire, drept, ondulat, creț, neascultător

• Vegan

• Netestat pe animale

• Compatibil cu părul vopsit

• Cruelty free

• Testat dermatologic

• Blând cu pielea

• Repară părul deteriorat de tratamentele: chimice, mecanice, termice sau cele cauzate de către mediul înconjurător

PASUL 1: CURĂȚĂ

Șampon: un produs ușor, cremos, pentru o curățare delicată și eficientă în fiecare zi. Îndepărtează impuritățile dăunătoare precum metalele, depunerile produselor de styling, sebumul, murdăria și poluarea și demarează procesul de refacere a firului de păr.

PASUL 2: ÎNTREȚINEREA

Conditionner: Un produs cremos care descurca părul, îl întărește și îl repară în fiecare zi fară să încarce. Părul se simte hidratat și curat, cu un aer proaspăt.

PASUL 3: TRATEAZĂ

Miracle Hair Rescue: Starul rutinei ULTIMATE REPAIR și o inovație în tehnologia reparării părului. Un spray leave-in foarte ușor care repară părul deteriorat din interior spre exterior în numai 90 de secunde. Descurcă, întărește și netezește părul pentru o transformare cu rezultate de durată. Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână, cantitatea ajustându-se în funcție de nevoie. Chiar după prima utilizare părul se vede și se simte:

• Cu 99% mai puțin deteriorat

• Cu de 12 ori mai neted

• Cu extra strălucire

PASUL 4: PROTEJEAZĂ

Protecție leave-in: un ser cremos delicat care protejează, repară și netezește toate tipurile de păr. Îl face de 8 ori mai neted pentru un styling mai ușor. Oferă protecție 5 în 1 împotriva ruperii, deteriorării cauzate de razele UV, a căldurii (până la 230°C), de cea mecanică și de electrizare. Părul drept este mai fin, buclele mai definite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri