La Promenada Mall, primăvara aduce colecții fresh și experiențe inedite pentru vizitatori

Primăvara vine cu o doză de optimism, energie din plin și este momentul perfect să dăm refresh garderobei și stilului de viață. La început de sezon, Promenada Mall își așteaptă vizitatorii cu cele mai recente tendințe în fashion, cu premii la shopping și experiențe care să îi inspire.

Comunicat de presă

BITES OF SPRING la Promenada Mall

Noul sezon propune o multitudine de opțiuni și stiluri inovatoare, dar și o varietate de ținute și mixuri pentru toate gusturile. Colecțiile cuprind piese versatile, culori vibrante și țesături inovatoare. Cele mai populare piese vestimentare sunt bluzele largi, pantalonii cu talie înaltă și rochiile cu croială fluidă, toate cu un aer vesel. Culorile predominante sunt galben, verde, albastru și Viva Magenta, nuanța vedetă a anului 2023. Noile colecții Spring sunt disponibile și în magazinele din Promenada Mall.

În plus, până pe 31 martie, toți vizitatorii care fac cumpărături de minimum 1000 lei și scanează bonurile în aplicația SPOT, pot câștiga premii constând în vouchere de cumpărături, pentru un lifestyle refreshed.

Expoziție de motociclete custom, în premieră la Promenada Mall

Pentru pasionații de motoare, stil și adrenalină, Promenada Mall găzduiește o selecție impresionantă care cuprinde unele dintre cele mai spectaculoase motociclete custom din țară, în perioada 4-19 martie, la nivelul 1. Expoziția prezintă modele unice, transformate de ateliere locale în adevărate opere de artă. Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi stilurile Chopper, Bobber, Cafe Racer, Scrambler, Bagger, Speed Tracker, Drag, Streetfighter, Supermoto, Rat Bike, dar și multe alte surprize.

Atenția la detalii este esențială pentru toate modelele expuse, iar fiecare piesă de la exteriorul motocicletei a fost finisată pentru un look impecabil. Multe dintre motocicletele custom sunt acoperite de elemente grafice realizate manual de artiști plastici cu ajutorul pensulei sau al unui aerograf.

Printre exponate se găsește și Ambition by Lucian Irimie, o motocicletă unicat, bazată pe un Kawasaki GPX 750R, care a presupus 16000 de ore de-a lungul a 8 ani. De asemenea, vizitatorii vor putea admira trei motociclete Harley Davidson modificate de Yyzyflow în stiluri diferite - Touring Bagger, Bobber, Chopper - dar și unTitan Sidewinder Soft Tail în stilul bobber. Nu trebuie ratată nici motocicleta American IronHorse din colecția Crazy Garage, un exemplar unicat în țara noastră, sau creațiile extrem de îndrăznețe ale atelierului Neb1 Custom Motorcycles.

Mai multe informații despre evenimentele și activitățile din Promenada Mall se regăsesc pe site-ul www.promenada.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri