Manichiurile minimaliste sunt preferatele iubitorilor de nail art! Dacă ești adepta teoriei care spune că "less is more", înseamnă că acest gen de unghii vor fi preferatele tale în acest sezon.

Comunicat de presa

Care e cel mai simplu mod de a îmbrățișa minimalismul? Optează pentru o manichiură simplă și subtilă, care îți va complimenta unghiile în cel mai delicat și mai frumos mod. Și chiar dacă uneori culorile puternice ies mai mult în evidență, ai să te convingi că un micro design pe unghii poate transforma instant orice spațiu gol într-o operă de artă.

Captivante și ușor de realizat, creațiile minimaliste reprezintă o alegere inspirată oricând vrei ca unghiile tale să facă o declarație de stil. Așadar, dă o fugă la salon și optează pentru cele mai în vogă unghii ale sezonului!

Conform O.P.I România, Institutul Pantone a desemnat culorile anului 2021 în nail art: este vorba despre Illuminating Yellow și Ultimate Gray. Aceste doua nuanțe au fost descrise de către trendsetteri ca un mesaj al fericirii susținut de celebra rezistență a lacurilor O.P.I. Galbenul strălucitor evocă optimismul promis de o zi însorită, o zi obișnuită din viața de zi cu zi, în timp ce griul, o nuanță mai soft, va vorbi despre calm, stabilitate și rezistență.

The Ultimate Gray

O nuanță ultra rezistentă, care iți poate oferi lookul dorit. Acest gri metalizat simbolizează fațada industrială a orașului. Este o culoare pe care pur și simplu nu o poți opri din lăudat. Și pe bună dreptate!

The Illuminating Yellow

Este vorba despre un galben cald, îndrăzneț, care dă un boost modei în nail art. În plus, ai să vezi că soarele strălucește și mai tare când porți aceasta nuanță. Este lacul de unghii ideal pe care să îl iei cu tine, oriunde te-ai îndrepta.

Get the look

Catalina Stoica, Brand Ambasador O.P.I România a ales să folosească aceste două nuanțe într-o manichiură minimalistă, care va ieși în evidență în orice moment al zilei. Este o propunere care se pretează unor unghii puțin mai lungi, indiferent de tonul pielii. Cum iți place?

FII LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE OPI!

Te așteptăm pe Facebook și Instagram pentru inspirație.

Pagina de Facebook OPI România : https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

Grupul de Facebook OPI Lovers România: https://www.facebook.com/groups/OPILoversRomania

Pagina de Instagram OPI România : @opi_romania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri