26 Martie 2021 publicat în Noutati 1 share-uri

Foarte  multe persoane care se recuperează după infectarea cu COVID-19 spun despre căderea părului că este un efect secundar al bolii. Din acest motiv, NIOXIN, brandul nr.1 la nivel mondial pentru un păr mai gros și mai plin a creat serul anti cădere Sandalore™. Este vorba despre un ser revoluționar, care îngroașă firul de păr de la prima utilizare. Acest tratament intensiv este cu adevărat magic deoarece nu doar că îmbunătățește densitatea părului, ci îl face și mai puternic și îl ajută să nu mai cadă.

Comunicat de presa

Cu toate că nu se cunosc deocamdată motivele pentru care pacienții infectați cu COVID – 19 suferă de căderea părului, cert este că orice boală care slăbește organismul poate genera acest simptom – chelirea.

Exista mulți factori care pot genera căderea părului. Printre cele mai cunoscute pot fi enumerate alimentația precară sau circulația sangvină deficitară, ambele reprezentând consecințe comune ale unor boli infecțioase.

Cu toate acestea, nu doar persoanele infectate cu COVID-19 pot să își piardă părul. Pentru majoritatea dintre noi, anul trecut a reprezentat un factor major de stres. Iar acest stres este o cauză principală a căderii părului. Orice situație neplăcută care crește nivelul de stres precum presiunea de la muncă, lipsa banilor, stilul de viață dezordonat sau pierderea unei persoane dragi, vor contribui cu siguranță la pierderea părului și vor duce în timp la chelire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOU! Doctor Fiterman lansează MINOXICAPIL, pentru combaterea căderii părului Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale MagnaPharm, eveniment de dublă lansare: FORCAPIL® Mască reparatoare cu cheratină și BIO-OIL® Loțiune de corp

Ce se întâmplă în organism?

Stresul poate crește nivelul de testosteron, lucru care va întrerupe ciclul de creștere al părului. Totodată el va afecta circulația sangvină, oxigenarea corespunzătoare a creierului și nivelul optim de vitamine din foliculi. Căderea părului nu se va declanșa imediat, dar se poate întâmpla la o distanță de 6-12 luni după trecerea acelui episod stresant.

Ce soluții ai?

După mulți ani de studii, cercetătorii NIOXIN sunt de părere că au creat o formulă unică ce împiedică pierderea părului pe baza de Sandalore™ (un parfum sintetic din lemn de santal), cafeină, acid auric și niacinamide.

Cum funcționează?

O descoperire științifică de ultimă ora arată că scalpul reacționează la anumite parfumuri, așa cum se întâmplă și cu mirosul perceput nazal. Parfumul potrivit ajută la contracararea căderii părului prin încetinirea miniaturizării foliculului și creșterea ancorării acestuia.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Căderea părului în rândul adolescenților: de ce apare și ce facem în acest sens? Căderea părului în rândul adolescenților: de ce apare și ce facem în acest sens?

Testele clinice au demonstrat că serul împotriva căderii părului de la Nioxin este:

- 98% au spus că este mai blând cu scalpul;

- 91% au observant reducerea procesului de cădere a părului;

- 98% au observant o ancorjare mai bună a părului în scalp;

- 95% spun că sănătatea scalpului a fost îmbunătățită;

- 93% au văzut mai puține fire În peria de păr.

Serumul anti-cădere de la NIOXIN acționează cel mai bine când este aplicat zilnic, direct pe scalp, sau uscat, pe părul umed.

Cu toate că există o legătură strânsă intre stres și virusul COVID-19 asupra căderii părului, mai mult de 50% dintre noi se vor confrunta măcar o dată în viață cu această afecțiune. Moștenirea genetică, nutriția deficitară, perioada după naștere și factorii înconjurători, toți aceștia ne pot influența scalpul în mod negativ. “Așadar, asigurați-vă că în rutina voastră zilnică includeți și îngrijirea scalpului, nu doar în momentul în care suferiți o

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Program special de Ziua Națională a României la National Geographic Poți beneficia de implant dentar dacă suferi de parodontoză, osteoporoză, diabet sau bruxism? Află informații prețioase despre implanturile dentare de la medicul specialist

FII LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE NIOXIN!

Te așteptăm pe pagina de Facebook pentru inspirație: https://www.facebook.com/NioxinRomania

Preț recomandat de vânzare – 170 de lei

Foto articol: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri