Firele de păr conțin cheratină, o compoziție de proteine care oferă protecție scalpului împotriva stresului și a deteriorării pe termen lung. Factori precum poluarea, dietele neadecvate, mâncarea nesănătoasă și îngrijirea superficială sau prea intensă a părului îi pot perturba echilibrul.

Comunicat de presa

Mereu apreciat atunci când este bine îngrijit și frumos, părul necesită o atenție riguroasă, cu atât mai mult dacă suferim de afecțiuni ce au ca rezultat căderea acestuia.

DERMEDIC a creat CAPILARTE, o gamă de produse specializată pe tratarea afecțiunilor scalpului, recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care se confruntă cu alopecie de diferite etiologii, inclusiv căderea părului determinată de cauze genetice, hormonale sau de stres.

Gama conține:

CAPILARTE Ser Tratament pentru stimularea creșterii părului – stimulează micro-circulația la nivelul scalpului, protejează și regenerează celulele foliculilor de păr și îmbunătățește vitalitatea acestora, stimulează creșterea de fire de păr noi, structurate în mod adecvat.

CAPILARTE Șampon Tratament pentru stimularea creșterii părului – un produs hipoalergenic, acesta crește volumul și grosimea firului de păr, stimulează microcirculația scalpului și asigură hrănirea intensivă a părului, activează și întărește foliculii de păr, stimulează creșterea părului nou și puternic, previne căderea excesivă a părului.

CAPILARTE Șampon fortifiant împotriva căderii părului – îmbunătățește oxigenarea foliculului de păr, hrănește și întărește foliculii de păr, extinde ciclul de viață al părului și previne căderea excesivă. Perfect pentru utilizarea zilnică pe tot parcursul anului.

Este recomandată utilizarea zilnică timp de 3 luni. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați serul pentru cel puțin 3 luni în același timp cu CAPILARTE Șampon Tratament pentru stimularea creșterii părului.

Produsele pot fi utilizate de persoanele ce nu pot beneficia de tratamentele medicamentoase clasice din cauza reacțiilor adverse. Studiul clinic efectuat a arătat că după 3 luni de tratament s-au obținut cu 110% mai multe fire de păr.

Gama CAPILARTE se găsește atât în farmacii, cât și online, pe platforme de vânzare.

Mai multe informații se pot afla de pe rețelele de socializare:

www.facebook.com/DermedicRomania și www.instagram.com/dermedic_romania/

Foto articol: YuriyZhuravov/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri