În România, Mixit.ro va oferi o gamă similară cu cea din alte țări. Oferta distinctivă a companiei este posibilitatea de a amesteca musli, terci, fructe liofilizate și nuci pentru a crea propriul mix individualizat.

Comunicat de presă

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, s-a extins în România chiar înainte de Crăciun, astfel încât acum clienții din 5 țări pot crea propriul amestec de musli. După Republica Cehă (2010), Slovacia (2013), Polonia (2014) și Ungaria (2019), Mixit a intrat pe piața românească la finalul lui 2020.

În România, Mixit.ro va oferi o gamă similară cu cea din alte țări. Oferta distinctivă a companiei este posibilitatea de a amesteca musli, terci, fructe liofilizate și nuci pentru a crea propriul mix individualizat. În plus, oferta disponibilă conține o gamă de produse bestseller gata pregătite. Treptat, oferta pentru piața românească va fi extinsă pentru a include și o gama largă de drajeuri de ciocolată, băuturi proteice sau creme de ciocolată

Un cadou inedit de Sf. Valentin ? Mixit vă propune Elixirul Iubirii

Mixit creează amestecuri în ediție limitată pentru orice ocazie deosebită. Anul acesta, de Sf. Valentin, propune o cutie cu o grafică tematică specială și un conținut pe măsură: o bază de musli, completată cu ciocolată naturală roz, Ruby, din boabe de cacao roz, căpșuni și zmeură, ambele sub formă liofilizată, parfumate și crocante, afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni, o creație specială Mixit, felii de migdale și guarana afrodisiacă. Greutate: 580 g.

Mergi la sigur cu un cadou clasic de Ziua Îndrăgostiților

Un vechi proverb spune că dragostea trece prin stomac, de aceea nu poți să dai greș oferind ciocolată, pe cât de delicioasă, pe atât de arătoasă: Zmeurica are un gust rafinat, realizat prin armonizarea aromelor de ciocolată amară și albă, la care se adaugă praf de căpșuni liofilizate și zmeură răcoritoare. Vei observa imediat, prin ambalajul elegant, transparent, culoarea roz, specifică, ce este conferită în întregime de fructe, fără adaos de coloranți. Te vei bucura de o porție generoasă, ciocolata Mixit fiind de două ori mai mare față de tableta clasică. Greutate: 250 g


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri