Brandul suedez BABYBJORN își lansează noua sa colecție pentru 2021, axată pe tematica Leopard.

comunicat de presa

Două noi imprimeuri unice care o să atragă toate privirile! Imprimeurile sunt disponibile pentru sistemul de purtare și pentru balansoar, în nuanțele Beige și Anthracite. Produsele sunt destinate atât nou-născuților, cât și bebelușilor și sunt realizate din materiale rezistente, cu accente moderne, care le vor transforma în accesorii indispensabile oricând, indiferent de sezon. Ușor de utilizat, confortabile și fabricate din țesături de calitate superioară (OEKOTEX Standard 100), produsele din noua colecție BABYBJÖRN se curăță ușor, putând fi spălate la mașină, la temperaturi ușor ridicate. Acestea sunt dezvoltate în colaborare cu medici specialiști, pentru că siguranța este una din valorile brandului suedez. Pielea bebelușilor și a nou-născuților va fi deplin protejată, întrucât materiale sunt riguros testate și atent alese. Imprimeurile Leopard din noua colecție BABYBJÖRN vor rezista testul vremii, dar și testul timpului. Mereu in tendinte, imprimeul leopard este indraznet, dar in acelasi timp chic, si atrage atentia indiferent de modalitatea in care este purtat.

BABYBJÖRN este brandul care a făcut o artă din purtarea bebelușilor în sisteme ergonomice. Începand din anul 1973, brandul a dezvoltat o linie de sisteme de purtare în strânsă legătură și colaborare cu experți medicali, precum și cu familii, pentru a ști mereu care sunt nevoile reale ale părinților. Apropierea dintre bebelus si părinte a făcut întotdeauna parte din principiile de bază BABYBJÖRN. Originea suedeza și designul elegant, dar practic, deosebește brandul BABYBJÖRN de alte branduri de pe piața de profil. Această încredere în brand a fost construită pe o perioada mai mare de 50 de ani. BABYBJÖRN nu face niciodată compromisuri atunci când vine vorba de siguranță. Colaborarea cu cu experți medicali este extrem de importantă, deoarece toate produsele se bazează pe expertiza obiectivă a acestora. Produsele din gama BABYBJÖRN sunt robuste și rezistente, pot fi folosite din nou și din nou, fără a se deteriora odată cu trecerea timpului.

Toata lumea care lucrează cu BABYBJÖRN se focusează pe crearea unor produse care să satisfaca toate nevoile și cerintele bebelușilor și ale părinților. Brandul este axat pe oameni și pe experiența pe care o au atunci când folosesc produsele BABYBJÖRN.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri