Ținute office sport, culori vibrante și combinatii indraznete

Comunicat de presă

Parfois, brandul portughez devenit faimos pentru modelele de genti cu design chic și accesorii fashion, aduce în 2020 o colecție toamnă-iarnă completă, cu ținute confortabile, piese boeme din denim și accesorii stylish.

Noua colecție Parfois este disponibilă online în exclusivitate pe Solmar Shop și acoperă toate categoriile fashion: de la genți, accesorii și bijuterii, până la haine și încălțăminte cu design aparte.

Tendintele prezente în această colecție prezintă perfect ideea de a fi, într-un fel, expus și, în același timp, confortabil. De la street style și cele mai apreciate look-uri de pe Instagram, la culori vibrante, combinarea accesoriilor și materiale mai puțin obișnuite, Parfois a reușit sa aducă împreună surse de inspirație diferite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Ținute office sport inspirate de moda urbană

Sursele de inspirație pentru ținutele office sport sunt libertatea și confortul pe care le transmit look-urile street style și stilul urban. Scopul este de a crea un mix autentic de piese vestimentare care să reprezinte starea ta de spirit și atitudinea pe care vrei să o transmiți, dar care să fie potrivite și într-un mediu de lucru.

Stacking - combină mai multe accesorii și creează un styling aparte

Se poarta aglomerarea de inele, brățări, clame sau lanțuri pentru a scoate în evidență ținutele de toamnă iarnă. Având în vedere acest concept, colecția de accesorii este compusă din diferite seturi de cercei, brățări, inele și coliere cu detalii colorate și strălucitoare. Acestea se pot îmbina perfect pentru a crea un look nou și original.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Look-uri realizate cu mixul denim și suede (pielea de căprioară)

Piesele din denim precum blugii sau cămășile contrastează cu textura moale a accesoriilor din piele de căprioară. O combinație care creează un echilibru între stilul urban și detaliile boeme inspirate din anii ‘70.

Culori vibrante și cele care duc duc spre zona urbană

Auriul este culoarea vedetă în ceea ce privește accesoriile. Culorile vibrante precum fucsia, violet, verde sau galben se regăsesc în ținutele office sau în combinație cu acestea. Un mix de maro, pământiu, bej, gri muștar sau kaki, cu accentele clasicelor nonculori alb și negru, fac ca această colecție să fie ușor de combinat și asortat.

Parfois, prezent în România prin Solmar-Shop.ro

Pentru a vedea toate piesele vestimentare prezente în noua colecție toamnă iarnă Parfois, viziteaza site-ul Solmar Shop.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri