În noua colecție FW 2020 numită La Difference, Desigual celebrează curajul de a fi tu și prezintă trei colaborări importante cu designeri, una dintre ele cu renumitul designer francez Christian Lacroix.

Colecția este un omagiu adus autenticității și orașului Tokyo, un oraș plin de contraste, de povești, și inspirație. Ținutele sunt o explozie de culori transformate în emoție, îndrăzneală și pozitivitate și le poți descoperi în premieră pe Solmar Shop, reprezentații oficiali ai brandului Desigual în România. Colecția este disponibilă atât online, cât și în toate magazinele din malluri.

Ce aduce nou colecția La Difference?

Sub manifestul “Embrace your differences”, Desigual te îndeamnă să îndrăznești să fii tu însăți, să te bucuri de libertate cu ținute care îmbină stiluri diverse și confortul pieselor sport.

Un logo nou care ocupă un loc central în designul pieselor vestimentare, unde contrastează cu litere în stiluri grafice diferite, care ies în evidență prin culori bloc și sloganuri pozitive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Patchwork-ul tipic Desigual este reinventat în piese hibrid care îmbină broderii și imprimeuri colorate cu motive etnice, fotografii, pliuri și detalii strălucitoare. De asemenea, 20% din întreaga colecție este sustenabilă, cu piese vestimentare confortabile din materiale ecologice, care îți permit să te bucuri de libertate.

Desigual x Christian Lacroix: Flower power, eleganță și accent pe folclor

Renumitul designer francez Christian Lacroix și Desigual își unesc forțele într-o colaborare ce aduce un aer nou stilului deja cunoscut al brandului spaniol. Împreună au decis să păstreze nebunia de culori dar, în același timp, să îi dea o notă mai elegantă și mai sofisticată. Negrul iese mai mult în evidență, iar florile XXL de inspirație etnică brodate sau cusute în patchworks sunt reprezentative.

Colecția toamnă-iarnă Desigual și Lacroix include rochii care îți scot în evidență naturalețea, jachete parka, tricouri și pulovere care îmbină designul sofisticat cu elemente urbane.

Sursele de inspirație pentru colecția Desigual FW20 Le Difference

Efervescentul oraș Tokyo și stilul manga

Pentru colecția toamnă iarnă 2020, Desigual a colaborat și cu designerul María Escoté care aduce un suflu nou ținutelor. Explorarea lumii manga și a influențelor orașului Tokyo iese cel mai tare în evidență cu ajutorul acestor ținute.

Eleganța, distracție și siluete feline

A treia colaborare Desigual este cu artista de origine catalană Miranda Makaroff. Cu o paletă de culori unică în colecție, ținutele sunt pe cât de elegante, pe atât de cool și confortabile. Piesele create exclusiv pentru femei, scot în evidență formele feminine, dar oferă și confort și originalitate. Imaginile cu siluete de feline sunt cele care scot în evidență piesele vestimentare.

Ținute florale romantice, feminine și confortabile

Îmblânzește frigul cu romantismul ținutelor cu imprimeuri florale care te poartă într-o lume plină de fantezie, curaj și emoție. Florile XXl sunt amestecate cu nuanțe de kaki, roz galben și albastru, într-o colecție dominată de rochii, tricouri și pantaloni oversize.

Look urban gypsy cu ținute inspirate din folclor

Hainele sunt inspirate din folclor și au au aer boho chic, printurile etnice sunt îmbinate cu nuanțe vibrante de roșu, portocaliu, galben și nisipiu. Colecția Desigual aduce o notă de prospețime și de lejeritate rochiilor care sunt lungi ori midi, foarte lejere ori cu talie definită.

Libertate și confort în stilul nomad

Inspirate de călătorii, de sentimentul de libertate și amestecul de cultură și istorie ținutele sunt pline de creativitate și vitalitate. Toate hainele debordează de casualitatea care este scrisă chiar în ADN-ul Desigual. Piele falsă de căprioară, detalii strălucitoare din lurex aplicate pe cămăși și tricotaje în croieli elegante, dar care oferă, în același timp, libertate de mișcare.

Denim cu broderii și accent pe confort

Denimul a fost și rămâne un element central al identității Desigual, iar gama denim a fost actualizată cu piese din bumbac 100%. Jachetele trucker din bumbac pe care sunt aplicate broderii, gulere de blană artificială și căptușelile din lână sunt piesele de rezistență. Alături de jachete supradimensionate din materiale mixte.

Accesorii cool și colorate - rucsacul supradimensionat este piesa vedetă

Accesoriile sunt create cu aceeași explozie de culori și printuri florale care transmit bucurie și pozitivitate. Surpriza este îmbinarea funcționalității cu elementele fashion.

Rucsacul este accesoriul vedetă, iar printurile acestuia urmează aceeași tematică florală și explozie de culoare. Stilul este urban casual, cu buzunare cargo și elemente detașabile. Gențile sunt gândite să fie versatile și să poată fi purtate în multe ocazii. Desigual a pus accent pe confort și mărimi generoase.

Despre Desigual

Exploziv în termeni de imprimeuri și culori, faimos pentru culorile și imprimeurile sale vii, Desigual este unul dintre cele mai populare branduri originare din Spania. Motto-ul său este „La vida es chula” sau ”Life is beautiful”, și nici nu ar putea fi altul din moment ce sediul este în cosmopolitul oraș Barcelona.

În spaniolă Desigual înseamnă „inegal”, ceea ce caracterizează foarte bine caracterul asimetric al designurilor sale. Acest concept face ca oamenii să se simtă unici, puțin diferiți, în sensul bun al cuvântului și să se exprime conform identităților lor. Cei care poartă hainele Desigual se simt speciali în ele.

Brandul Desigual este prezent în România în 6 locații din București și Timișoara, însă online hainele, încălțămintea și accesoriile pot fi cumpărate în exclusivitate prin intermediul Solmar-Shop.

Bucură-te de energia și pozitivitatea care emană din toate ținutele Desigual și îmbrățișează cu mândrie toate lucrurile care te fac unică, diferită.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri