Cu ocazia aniversării celor 7 ani, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, cei mai pasionați shopperi sunt recompensați cu super oferte la brandurile lor preferate, premii instant la cumpărături și multe alte surprize.

Comunicat de presă

Toamna aceasta, Promenada Mall București sărbătorește 7 ani de când a devenit locul unde cele mai noi tendințe în fashion, beauty și lifestyle își dau întâlnire cu atmosfera relaxantă în nordul Bucureștiului. Cu ocazia aniversării celor 7 ani, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, cei mai pasionați shopperi sunt recompensați cu super oferte la brandurile lor preferate, premii instant la cumpărături și multe alte surprize.

#7ANIdePROMENADA

Desfășurată sub sloganul “Toamna asta, sărbătorim 7 ani de inspirație pentru STILUL TĂU / FRUMUSEȚEA TA / PASIUNILE TALE”, campania aniversară își dorește să îi sărbătorească pe cei care impun tendințe în modă, beauty și stil de viață, pe cei care își fac propriile reguli și propriile proiecte și îi inspiră pe ceilalți prin alegerile lor unice și curajoase. Pentru ei, Promenada Mall a pregătit noile colecții ale sezonului toamnă-iarnă 2020, ultimele tendințe în make-up & skincare, locuri de relaxare în siguranță, dar și surprize și cadouri de neratat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

Cu peste 130 de magazine, o terasă unică si un design urban în peisajul mall-urilor din București, cafenele și restaurante elegante, Promenada s-a dezvoltat de-a lungul celor 7 ani într-un adevărat reper de experiențe unice și alegeri rafinate pentru shopping și stil de viață. Și în 2020, în ciuda provocărilor generate de noul context, mall-ul continuă să își primească vizitatorii cu grijă și măsuri de siguranță sporite, oferindu-le în același timp experiențe de răsfăț și o multitudine de recompense. Mai mult, măsurile de siguranță implementate au fost certificate internațional de către Safe Shopping Centers, companie suedeză independentă care acreditează siguranţa centrelor comerciale din toată lumea.

În fiecare weekend, Promenada Mall îți face cinste cu 50% din valoarea cumpărăturilor

Astfel, între 15 octombrie și 15 noiembrie, la cumpărături de 500 lei, respectiv 1000 lei, clienții primesc un Gift Card de 100 lei sau 200 lei instant. În plus, în fiecare weekend, Promenada le face cinste cu 50% din valoarea cumpărăturilor. Iar cei care se numără printre primii 7 clienți care vin cu bonuri cumulate de minimum 1000 lei la Info Point, primesc pe loc un Gift Card Promenada în valoarea de 500 lei. Pe tot parcursul lunii aniversare, vizitatorii vor putea beneficia și de oferte speciale pregătite de magazinele mall-ului.

Campania de imagine care celebrează cei 7 ani de Promenada Mall și pasionații de shopping care i-au trecut pragul este semnată de echipa Promenada si agenția de creație MullenLowe Romania, de cunoscutul fotograf de modă Alex Gâlmeanu și de stilistul Domnica Mărgescu.

Puteți descoperi campania și toate ofertele aniversare pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Măsuri sporite de protecție

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Promenada a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19. Acesta include dezinfectarea recurentă a centrului comercial, aerisirea periodică, în mod natural; dispensere cu dezinfectant pentru mâini în zona intrărilor, zona de restaurant, cafenele, toalete și zonele intens circulate; creșterea frecvenței zilnice a utilizării dezinfectanților pentru spațiile intens circulate, precum: toaletele, balustradele scărilor rulante, zonele de relaxare, lifturi, precum și zona restaurantelor și cafenelelor; benzi de distanțare socială impusă de 2 m; controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri