Boost-ul de vitalitate pe care îl dă un suc sau un smoothie este incredibil!

Comunicat de presă

Temperatura de afară începe să scadă ușor-ușor și aduce cu ea câteva schimbări: trecem la pijamalele călduroase, luăm jacheta din cui când ieșim, iar mulți dintre noi trecem deja la alimentația din zona de comfort food, unde gustul mâncării călduțe ne face și pe noi puțin mai calzi, ca să compensăm cu vremea. Nimic rău în asta. Câți dintre noi, însă, păstrează fructele și legumele fresh în dietă în perioada următoare? Prin gătire, multe din vitaminele și mineralele din ingrediente sunt distruse, iar de acestea avem cea mai mare nevoie în sezonul rece, pentru a ne proteja corpul și a ne da energie.

Cel mai ușor și accesibil mod de a lua în continuare vitaminele, enzimele și antioxidanții din fructe și legume proaspete sunt sucurile raw – presate la rece și nepasteurizate. Boost-ul de vitalitate pe care îl dă un suc sau un smoothie este incredibil! În primul rând, organismul nu mai este supus stresului digerării, iar cu ajutorul acestor băuturi crește, în mod natural, nivelul de energie și ajută sistemul imunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Trăim într-un ritm din ce în ce mai alert, iar acest lucru poate fi motivul principal pentru care să ne dorim să ajungem la un echilibru alimentar și interior. O dietă diversificată, bogată în legume și fructe va aduce multe beneficii pe termen lung, pentru că raw is more.

Dacă vă doriți să introduceți mai multe sucuri și smoothie-uri în dietă, e bine să știți că băuturile Urban Monkey sunt obținute din fructe și legume proaspete, presate la rece pentru a păstra vitaminele și nutrienții, pascalizate la rece pentru a menține prospețimea pentru mai mult timp, sucurile nefiind încălzite sau realizate din concentrat.

Nu toate sucurile au aceste caracteristi, și de aceea e bine să vă informați corect, să fiți atenți la câteva aspecte importante și să cunoașteți câțiva termeni specifici, deloc complicați. Aceștia sunt:

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Raw - înseamnă că alimentele, fructele și legumele sunt în starea lor naturală, crude, nemodificate. Băuturile sau mâncărurile raw nu trec prin procedee termice și oferă organismului enzimele de care are nevoie pentru digestie, la care se adăugă vitamine și minerale mult mai bine asimilate.

Pasteurizarea - este un proces al cărui scop principal este acela de prelungire al termenului de valabilitate. Alimentele pasteurizate sunt încălzite până la aproximativ 100°C, iar asta înseamnă că multe microorganisme vor fi dezactivate, inclusiv multe vitamine și nutrienți.

Tehnologia HPP - cunoscută și sub denumire de „pascalizare la rece” este, la rândul ei, tot o metodă de conservare și sterilizare a alimentelor. Diferența principală constă în faptul că HPP nu presupune încălzirea alimentelor: acestea sunt expuse la presiuni foarte mari, care dezactivează bacteriile, virusurile, și paraziții prezenți în mod natural. Așa că HPP are un efect limitat asupra alimentelor, păstrând nutrienții, culoarea și gustul produsului, pentru o porție zdravănă de energie.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Produsele pascalizate la rece Urban Monkey păstrează, în comparație cu produsele pasteurizate, mai multă:

Vitamina A (+23%), care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar,

Vitamina E (+24%), care contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidării,

Vitamina B3 (+28%), care contribuie la funcționarea normală a funcțiilor psihologice,

Vitamina C (+45%), care asigură menținerea nivelului optim de energie în corp, și

Fier (+14%), care contribuie la formarea de globule roșii și la transportarea oxigenului prin corp.

Urban Monkey sunt fideli acestui procedeu de obținere a sucurilor, pentru a oferi un refresh de vitamine, mai ales acum, la începutul sezonului rece.

Un stil de viață mai sănătos se construiește cu pași mici și schimbări graduale, pentru un rezultat de durată și o stare de bine ce vine din interior. Sucurile raw de la Urban Monkey sunt aliatul perfect pentru un început de drum în forță, cu multă bună dispoziție, vitamine, energie și cel mai cool vibe!

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri