Băneasa Shopping City își va întâmpina clienții în cele mai bune condiții, pentru ca experiența la cumpărături să fie una placută și relaxată

Comunicat de presă

Începând cu 15 iunie, centrul comercial Băneasa Shopping City își așteaptă clienții în cele mai bune condiții, aplicând măsuri suplimentare de siguranță, pentru ca experiența la cumpărături să fie una placută și relaxată. Sănătatea și siguranța clienților, a angajaților și a comunității, în general, a fost întotdeauna o prioritate pentru centrul comercial.

Încă de la începutul pandemiei, Băneasa Shopping City a fost primul centru comercial care și-a anunțat voluntar suspendarea temporară a activității, dar continuând în perioada imediat următoare cu sprijinul oferit inițiativei asociației Dăruieşte Viaţă, în vederea achiziţionarii de echipamente speciale de protecţie şi aparatură medicală, materiale indispensabile în asigurarea unei îngrijiri complexe a persoanelor afectate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Vinul, ca o simfonie a naturii Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

„Am fost puși într-o situație fără precedent, dar ne-am dorit să inspirăm și să oferim un exemplu de responsabilitate prin deciziile noastre în această perioadă dificilă. Din 15 iunie ne redeschidem porțile și ne bucurăm să întâmpinăm clienții cu o atmosferă relaxată și plăcută. Ne invităm clienții să redescopere bucuria de a experimenta o sesiune de cumpărături într-un mediu sigur. Astăzi continuăm în siguranță și suntem responsabili împreună, în egală măsură. De aceea, îi rugăm pe toți cei care ne vor trece pragul să se informeze și să respecte toate măsurile impuse de autorități,” a declarat Răzvan Marcu, CCO al Băneasa Shopping City.

#AllInTheNameOfFashion devine #AllInTheNameofSafety

În contextul redeschiderii din 15 iunie, confortul și mai ales siguranța clienților, retailerilor, a angajaților și a comunității, în general, au rămas obiectivele principale, centrul comercial aplicând măsuri constante de prevenție, pentru ca întreaga experiență de shopping să rămână la cele mai înalte standarde. Alături de purtarea obligatorie a măștii de protecție și respectarea distanței recomandate, intrarea și ieșirea se vor realiza prin locuri diferite, existând un flux separat pentru fiecare dintre cele două. De asemenea, au fost montate porți de scanare termică și covoare impregnate cu soluții cu efecte virucide și bactericide, precum și recipiente cu dezinfectant la intrări și ieșiri. Toate spațiile comune sunt dezinfectate prin nebulizare.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Promoții și beneficii exclusive cu ocazia redeschiderii

Cele peste 350 de magazine din incinta centrului comercial, dintre care majoritatea sunt branduri internaționale, iar 50 se află în Baneasa Shopping City în exclusivitate la nivel național,  își vor întâmpina clienții cu campanii și promoții speciale. La acestea se adaugă o serie de extra beneficii, precum parcarea gratuită pentru 90 de minute, transportul gratuit la comanda online a Baneasa Gift Card și multe alte surprize.

De asemenea, Băneasa Shopping City găzduiește în parcarea exterioară un centru privat de testare COVID-19, de tip drive-thru, care le oferă posibilitatea clienților să fie testați rapid, de către personal specializat, din confortul propriei mașini.

În perioada 15 iunie – 15 iulie, programul de funcționare al centrului comercial va fi 10:00 – 22:00. Totuși, magazinele au posibilitatea să opteze pentru un program flexibil, mai redus. Pentru mai multe informații despre programul de funcționare al acestora, îi invităm pe clienții noștri să acceseze site-ul www.baneasa.ro și canalele de comunicare ale magazinelor preferate.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Băneasa Shopping City mulțumeste întregii comunități pentru răbdarea și respectarea reglementărilor transmise de către autorități și, începând cu 15 iunie, își așteaptă cu drag clienții cărora le recomandă să respecte toate masurile de siguranță la fiecare vizită în centrul comercial.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri