Inovația este reprezentată de Tehnologia PHYSABLOCK, o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL și IR.

Comunicat de presă

Farmec, producător român de cosmetice, anunță modernizarea gamei Gerovital H3 Derma+ Sun cu formule adaptate la ultimele trenduri din domeniul dermatocosmeticelor solare, în noi ambalaje, cu un design împrospătat.

Inovația este reprezentată de Tehnologia PHYSABLOCK, o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL (lumină vizibilă de energie înaltă) și IR (radiații infraroșii). Aceasta stimulează eficient mecanismele naturale de apărare ale pielii împotriva efectelor distructive declanșate de radiațiile solare, reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele și modulează răspunsul imunologic și inflamator al pielii, protejând-o împotriva fotoîmbătrânirii și degradării fibrelor de colagen şi elastină. Ingredientul în jurul căruia s-a construit Tehnologia PHYSABLOCK este Physavie®, un activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Segmentul dermatocosmeticelor solare este în continuă dezvoltare, dinamic și tot mai exigent, în raport direct cu numărul tot mai mare al persoanelor cu pielea sensibilă sau predispuse la alergii solare. Totodată, am observat o creștere a gradului de educație a populației în ceea ce privește importanța folosirii produselor de protecție solară și a nivelului de informare pentru a găsi soluții cât mai performante și eficiente pentru sănătatea pielii. Astfel, ținând cont de nevoile identificate în piață, am decis să relansăm gama Gerovital H3 Derma+ Sun în linie cu cele mai recente inovații și să le oferim consumatorilor noștri produse de calitate superioară, așa cum i-am obișnuit de-a lungul timpului”, a declarat Aura Carabiber, Manager de Produs.

Lansată în 2015, Gerovital H3 Derma+ Sun este prima linie de produse dermatocosmetice solare din portofoliul companiei Farmec, creată în colaborare cu specialişti din domeniul medical.

Cu un portofoliu de 7 produse, linia Gerovital H3 Derma+ Sun se adresează atât copiilor, cât și adulților, având formulări ușoare cu o toleranță cutanată foarte bună, fără ingrediente sensibilizante, testate sub control dermatologic pe persoanele cu piele sensibilă.

Laptele Protecție Solară SPF 30 și Laptele Protecție solară SPF 50 constituie un excelent mijloc de protecţie a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare, precum îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare și pot fi folosite cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a fotodermatozelor etc. Produsele sunt rezistente la apă și au o textură ușoară, non-grasă.

Crema Față SPF 50 Tentă Naturală protejează pielea și îi oferă un aspect luminos, sănătos, datorită pigmenților de origine naturală din compoziție. Tenta naturală de culoare este potrivită pentru fototipuri deschise de piele. Având la bază aceleași ingrediente și proprietăți, Crema Față SPF 50 Tentă Aurie este potrivită pentru fototipurile închise de piele sau pentru pielea bronzată. Cremele de față nu conțin parfum și alcool și pot fi utilizate pe tot parcursul anului, în zilele însorite.

Crema Protecție Solară Copii SPF 50 are o formulă blândă, adaptată pielii sensibile a copiilor și asigură protecție avansată și pentru bebelușii de peste 6 luni. Crema are în formulare uleiuri şi esteri grași naturali care joacă un rol important în restaurarea stratului hidrolipidic protector al epidermei, în menţinerea integrităţii pielii sensibile, emolierea și protejarea pielii împotriva temperaturii excesive, generatoare de reacții oxidative.

Loțiunea Calmantă După Plajă are rolul de a calma și revigora pielea înroșită datorată supraexpunerii la soare, oferind o senzație de răcorire. Cu o formulă ușoară, non-grasă, loțiunea pătrunde rapid în piele. Formula conține extract de Boswelia Serrata - utilizat ca remediu în medicina ayurvedică - care prin asociere cu D-pantenolul, Bisabololul, Glicerina și Mentolul, au o acțiune sinergică de calmare și restabilire a confortului pielii agresate de expunerea prelungită la soare. Gelul Reparator După Plajă este special conceput pentru a accelera refacerea epidermei după băile de soare și este perfect atât pentru față, cât și pentru corp. Conține Ulei natural ecocertificat Inca Omega Deo, Zanthalene®, Bisabolol și Vitamina E, care restabilesc starea de confort a pielii după expunerea la soare și previn degradările oxidative la nivel celular.

Linia de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Sun respectă cu strictețe normele GMP (Good Manufacturing Practices), care asigură cea mai înaltă calitate de producere și poartă emblema Pharmaceutical Concept, fiind comercializată exclusiv în farmacii și pe canalele proprii de vânzare: www.farmec.ro și în magazinele de brand.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri