Te-ai intrebat, probabil, ce produse gasim in trusa de “prim-ajutor” a medicilor atunci cand acestia calatoresc. Fie ca pleaca doar pentru cateva zile departe de casa, fie ca au ales o vacanta prelungita. Ei bine, dr. AmaliaAnghel, specialist dermatologie/venerologie/estetica medicala in cadrul Skinmed, cel mai prestigios centru de dermatologie din estul Europei, a fost de acord sa ne arate kit-ul ei de ingrijire/infrumusetare pentru orice calatorie si sa ne impartaseasca ce este necesar si obligatoriu sa "punem in desaga" atunci cand plecam singuri sau cu familia in vacante…

“In deplasarile de scurta durata, fie ca plec in interes la serviciu, fie pentru placerea personala, bagajul meu contine intodeauna produsele de ingrijire precum demachiantul, gel curatare, crema cu vitamina C de la NOON, crema antiage Colorescience și mai multe formule cu factor 50 din gama Heliocare.  Reaplicarea este foarte importanta, si in acest sens, exista o serie de formule pentru a desfasura usor acest proces, in variante de spray sau compacte. Singurul make-up pe care il port este fotoprotectia colorata, intotdeauna dermato-cometice, peste care, uneori, utilizez o pudra de colorare pentru pometi din gama Colorescience. Si, pentru ca utilizez make-up la nivelul ochilor, gama medicala Colorecience mi-a adus o serie de produse precum fardul de pleoape, eyelinner pentru ochi sau rimel, pe care le pot utiliza in siguranta, fara reactii locale de sensibilitate sau alergii, eu avand o sensibilitate in aceasta zona. Fie ca vorbim despre vacante de cateva zile sau despre deplasari de peste o saptamana, trusa mea contine in intregime aceste topice, pentru a sustine rutina zilnica.”, ne destainuie medicul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Digestie ușoară după o masă copioasă

Ce trebuie sa contina trusa dumneavoastra atunci cand calatoriti in timpul verii sau in destinatii exotice, unde temperaturile sunt ridicate? Dar daca optati pentru relaxare in creierul muntilor?

Dr. AmaliaAnghel: “Fotoprotectie SPF 50, multe creme cu factor de protective de minimum 50. Fie ca vorbim despre crema sau despre variante usoare pentru reaplicare, precum spray sau crema compacta, toate fac parte din arsenalul obligatoriu in vacantele insorite, la munte sau la mare. Si soarele de munte poate induce arsura solara. Recomand game precum Heliocare sau Coloscience pentru spectrul larg de protectie, UVA, UVB, IR, lumina vizibila si variantele locale variate. Cel mai important este sa stiti exact ce anume vi se potriveste – analiza tenului de catre un specialist va ajuta sa nu cheltuiti aiurea, pe produse care sa nu va foloseasca si care sa nu se potriveasca nevoilor pielii dumneavoastra. Folosirea produselor nepotrivite tipului dumneavoastra de ten poate crea probleme inutile, uneori chiar grave. Prin urmare, daca timpul nu va permite sa ajungeti la un cabinet de dermatologie, exista in prezent si varianta consultatiilor online, de oriunde ati fi. In plus, foarte utile sunt cremele sau spray-urile anti-tantari, care la randul lor trebuie sa fie aplicate de mai multe ori pe zi, conform indicatiilor, dar si produse care ajuta la calmarea si repararea pielii in cazurile in care pielea a fost afectata de intepaturi, arsuri (ex. crème care blocheaza actiunea histaminei, precum cele care contin substanţa activă maleatul de dimetinden)”, adauga dr. Amalia Anghel, medic primar dermatologie/venerologie/estetica medicala.

Pielea ta merita doar ce e mai bun, iar Skinmed stie ce e mai bun pentru pielea ta! „Suntem mereu inovatori si in pas cu ultimele trenduri in materie de dermato-cosmetice, oferind exclusiv produse de calitate, pe placul / potrivite tuturor clientilor, cu game dermato-cosmetice varf de lance la nivel mondial. Produse highest quality, in varianta celor mai accesibile preturi. Shop-ul nostru se remarca prin abordarea dermato-cosmeticelor medicale in maniera profesionista – selectia riguroasa a gamelor, recomandarile medicilor-dermatologi (care pot fi contactati atat in cadrul clinicii, cat si de la distanta, gratie platformei de telemedicina), serviciile / procedurile ce pot fi realizate cumulativ in cadrul Skinmed Clinic (la recomandarile specialistilor)”, spune medicul.

https://skinmedshop.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri