Surprinde-ți iubita cu un cadou care poartă inconfundabila semnătură Băiatul cu Flori

comunicat de presa

Valentine`s Day sau Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi. Indiferent dacă vă sărbătoriți iubirea într-o zi știută doar de voi, pe 14 februarie, de Dragobete sau în fiecare zi, florile sunt înotdeauna o modalitate perfectă pentru a marca un astfel de moment special. Tocmai de aceea, Băiatul cu Flori, îți oferă ocazia de a dărui un cadou spectaculos care poartă semnătura inconfundabilă a designerilor din atelierul nostru.

Băiatul cu Flori oferă 3 premii spectaculoase

Participă la concursul nostru în perioada 16-22 Ianuarie 2020 până la ora 23:59 și poți câștiga unul din cele 3 aranjamente "Red Kiss" fiecare alcătuit dintr-o cutie cu trandafiri și un set de bijuterii speciale. Pentru participarea la concurs vezi mai multe detalii pe pagina de Facebook Băiatul cu Flori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Extragerea va avea loc pe 23 ianuarie 2020, iar câștigătorii sunt aleși prin tragere la sorți pe platforma random.org. Vor intra în concurs doar persoanele care au urmat toți pașii mecanismului de înscriere.

Florăria online cu cadouri custom made

Bespoke este conceptul care în croitorie, și, ulterior, în alte servicii și produse, s-a consacrat ca opus al produselor “ready-to-wear” - făcute pe tipare generale - el însemnând să creezi customizat, generând idei și produse care se potrivesc perfect “măsurilor” clientului.

După 10 ani dedicați florilor, știm că pentru a se potrivi perfect, un aranjament floral trebuie personalizat, adică să respecte particularitățile și preferințele unice ale unei persoane sau ale unei companii.

Deși pe baiatulcuflori.ro avem și aranjamente “ready-to-wear” create special pentru momente speciale - ziua mamei sau a iubitei, Valentine's Day, botez sau flori pentru proaspete mămici, Crăciun sau Paște - 90% din florile noastre sunt BESPOKE.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri