16 Octombrie 2019 publicat în Noutati 17 share-uri

Elysée a relansat în România celebrul brand Histoires de Parfums, în prezența creatorului mărcii, Gérald Ghislain, și a numeroși jurnaliști, personalități din media și show biz.

Comunicat de presa

Cu ocazia vizitei sale la București, Gérald Ghislain a făcut o dezvăluire în premieră: prezentarea parfumului 7753, parfumul feminitații absolute, atât de așteptat în întreaga lume. Cei prezenți s-au putut bucura de o experiență olfactivă unică, deoarece exclusivistul flacon va fi disponibil în magazinele din Europa începând cu luna decembrie 2019. 7753 este o adevărată odă închinată feminității și, dacă ar fi să simplificăm povestea acestei atât de căutate esențe, am putea spune astfel: până acum, proporția care ilustra femeia perfecta părea să fie 90-60-90, dar o dată cu viziunea creatorului Histoires de Parfums, formula magică s-a schimbat și, cifra chintesenței feminității a devenit 7753. Un parfum ca un poem, exact așa cum sunt toate creațiile brandului, inspirat de voluptatea, feminitatea și zâmbetul Giocondei.

Filosofia brandului

Histoires de Parfums poate fi privită ca o bibliotecă olfactivă ce spune povești despre personaje faimoase, despre epoci emblematice, despre muzică și poezie. Colecția creată de Gérald Ghislain nu este guvernată de reguli, ci doar de inspirație. Cu o imaginație debordantă, acest personaj locvace a ales să dea viață poveștilor sale prin intermediul parfumurilor. Histoires de Parfums își lansează creațiile într-o ediție de lux ce poate fi ”citită” pe piele. Brandul continuă arta și priceperea franceză din domeniul parfumeriei ce înglobează, în egală măsură, luxul, generozitatea și creativitatea. Histoires de Parfums trimite cu gândul la arii muzicale, nuvele sau poeme literare. Biblioteca lui Gérald Ghislain spune povești prin intermediul parfumurilor exact așa cum cărțile spun povești cu ajutorul emoțiilor.

Autorul

Gérald Ghislain a fondat Histoires de Parfums în anii 2000 și a lansat o colecție de parfumuri rare și delicate care vorbesc de la sine despre temperamentul creatorului lor: înclinat spre plăceri alese, el gustă din toate bucuriile vieții, simțind plenar, în toate trăirile sale, sensurile cuvintelor lux și rafinament. Ghislain se dedică total și fără rezerve proiectelor sale. Spirit interogativ, el ascultă, citește și descoperă, găsindu-și inspirația în călătoriile și întâlnirile sale.  Când creează parfumuri, Ghislain interpretează într-o manieră neașteptată clasicele categorii olfactive, incluzând de fiecare dată un ingredient surprinzător, cu scopul de a obține o colecție uimitoare, inedită.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri