Carturesti deschide cu aceasta ocazie libraria cu numarul 31 la nivel national.

Comunicat de presa

Planul de extindere a Veranda Mall continua cu deschiderea Carturesti. Noua librarie din centrul comercial devine astfel un loc de întalnire pentru comunitatea de cititori din zona Obor, un spatiu pentru timpul liber petrecut aproape de casa.

Carturesti deschide cu aceasta ocazie libraria cu numarul 31 la nivel national, un spatiu de 310mp, care a presupus o investitie de 200.000 de Euro si are în echipa 10 angajati.

Rafturile noii librarii vor cuprinde peste 18.000 de titluri de carte, muzica si film, dar si o selectie speciala de ceaiuri, accesorii, jocuri si jucarii, papetarie si decoratiuni. În configurarea ofertei din Carturesti Veranda s-a pus accentul pe branduri adresate atat comunitatilor creative cat si familiilor urbane: Moleskine, Lomography, Xoopar, Kikkerland, Puckator, Skull Candy, Jellycat, Mudpuppy si multe altele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

“Prin venirea librariei Carturesti în Veranda Mall, dorim sa le oferim clientilor nostri alternative interesante si educative de petrecere a timpului liber. Suntem preocupati si lucram în mod constant la dorintele si nevoile reale ale clientilor din proximitate, si ne dorim ca prin întregul proces de extindere Veranda Mall sa devina una dintre cele mai atractive destinatii ale cartierului, cu un mix complet de chiriasi si de activitati, de la shopping pana la cele mai variate modalitati de petrecere a timpului liber”, a declarat Ofelia Iancu - Leasing Director, Veranda Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri